Sunday, December 30, 2007

My red sofa...




oh gegirl...that s mummy's expensive red sofa darling.

why why why???




Sib baik boleh ilang...dengan hasil sentalan Fifin my very good helper.

15 comments:

muin said...

Salam my dear kak red..
Selamat tahun baru 2008.yey

Ziana said...

gegirl...
so creative!
:)

say thanks to kakak Fifin!
:)

Ms_MER said...

klu sofa umah sy, mau meroyan sorang2 gak aa kna conteng gitu..nk marah budak apa dia tau..

Mrs. Sheikh said...

kak red beli je baru...
tahun baru sofa baru
ohlalallala.a.a.

mad redo1 said...

hok aloh, kena conteng le plak sofa nkao tu ya? camne bley jadi gitu mak merah nyer ooiii?

Lily.Lulu. said...

alahaiii gegirl .. sian mummy .. mahal sofa tuh ..

sib baik dah ilang
kalau idak .. abish lorr ..

Heartless Devilish said...

aiyok..
if my sofa..i cried tahap tonggeng ar...
dah ar my sofa kaler cream..
takper redmummy.. beli je sofa baru..seperti disarankan pengomen di atas..
anyway...happy new year!

Nadh said...

Haha. Sofa plak dia kerja kan. Tembok dinding kan ade gerl. Awat pi conteng sofa.

Nasib mak tak hangen satu badan. :p

echah_syed said...

tatau nk komen aper..saje interframe cz lame x mai sini..

~rindulaaa..

ita.itu said...

kalo sy dah nangis dah...alahai gegirl..

Red Mummy said...

kalo dia conteng wall aku x kisah, cat mmg jenis leh padam apa2 yg dia conteng

tp ni kena sofa...colour marker lak tuh...

rendam semalam fifin sental br ilang...sib baik..

Hannan said...

good job gegirl.. I'm so proud of u!

Red Mummy said...

aku rasa kalo x ilang marker kat sofa tu, mau nan buat kenduri pulut kuning...

kan ko kan..

Ceera said...

fuhhh, nasib baik dapat ilang, kalau tak asik makan hati je tengok sofa tu, =)

budleee said...

hikss takpe red mumy, tu sofa ikea kaaan, leh jer campak dlm washing machine