Saturday, December 15, 2007

Dok la ko lam dustbin...





year end, time to clean up segala pejadah surat2 bills bagai. aku simpan la isinya, sampul segala bagai aku buang lah...



mana2 yang tak elok, yang busuk, yang tak molek disimpan - tekan ajer REJECT.



paham x?



6 comments:

Beruang Madu said...

Awal berkemas dik non...oh yerrr... menyambut yg tersayang balik..anyway kalau dr umah ko tak nampak firework taon nih, dtg ler umah kami.

Tapi kalau nak jelas lagi dtg ler umah hatta, tapi kalau nak jelas lagi, tengok ler TV... saja jenjalan ke umah kami, takyahlah solek sgt, comel bonar dah tu!

mikaounik said...

kak merah mengemas erkk..

amni said...

saya rasa saya paham, Yang Berhormat :)

Reject kan ajer...

oTam said...

kak red..
Mungkin 1 hari nanti, redmummy(tm) ni jadi brand kasut ke, handbag ke.
Masa tu kak red dah jadi org yang success dalam banyak benda.
Dalam beberapa tahun lagi kak red guna address www.redmummy.com pulak ke..
Tapi diharapkan blog ni still existlah kan..
oTam dah jarang komen pasai sibuk dengan BCH dan baby Alya..
Sori ekk..

Ziana said...

sy dah settle lastweek..
belek satu2 segala surat bagai..
buang itu ini...

filing2 sume document..

adoii..
fenin!

Red Mummy said...

bang bear - takut nak datang umah ko, kang x pasal2 anak aku dpt bodyguard lagi dek kes kucing ko itu


mika - tu soalan ke jawapan?

amni - good one!

otam - hv tot bout that for so long already but again i need to get sirman to do so, yet he s bz. and dont put kids and work as a block for something like this. take me as an example...i hv 2 kids, wtout the husband arround me, and i still kick ass for ething.

ziana - aku x leh buat filing, tpt dah x muat, so by midst nxt year, semua kaboooooooooooom!!