Friday, December 14, 2007

So beautiful...

to my dear readers,

again..... i thank you for your comments, emails and sms. just cant reply to all of it.


cantiknya awan....mendung sejuk tenang. tapi kat bawah menjerit2 bunyik honk, siren ambulan polis bagai.


same goes wt yr red diva, kak red or red mummy, she looks so strong, wt kids bz bee wt her personal life, career, blogging, but....deep inside?



For lalats aka anon or u claim yrself as Lebai....atau siapa2pun anda wt so many different nicks...

Please think thousand of times before click the comments button. Jari yang menaip memang angkuh mengata mengeji saya, tetapi jari itu yang akan menjawab bila ucapan KAFIR LAKNATULLAH awak berikan kepada seorang islam. I never tot that agama boleh jadi mainan, Blog's rule, and human rule of coz if u are muslimin or muslimah u would never use those kind of words.


Mak awak tak lahirkan dan jadikan awak sebagai manusia yang dah rosak perangai macam awak ni, tetapi kalau itu jalan yang awak pilih, jadi manusia paling hina buang batu sembunyi tangan dalam blog saya yang merah ini, sedikit demi sedikit u will get the payback.



I just have few more words for u, for the hurt that u gave me and my family, witness by my thousands of readers...



I will not forgive u for the rest of yr life hingga di akhir nafasmu, akan hazablah jasad kau di dalam sana. I will not forgive u for the comments that u gave me, for the kafir laknatullah that u just commented, i give it back to you. if it s not today, my God will definitely give u a lesson, either tomorrow or soon, either to yr family or to yr husband wife kids and worst still, to yr goodself.



I will never forgive you, wt the name of my God Allah's name, i m cursing you.



Remember this, for every steps u are breathing in this world, i will not forgive u. never and never.






5 comments:

mama ranggie said...

kak red,saya sokong tau..xkan berbelah bagi...kak red x leh trace ke dr IP nbr die?geram betul saya di buatnye...dah banyak die buat kaco kat blog kengkawan yg lain..

Ziana said...

kak red..
akak bersaba ek..
we all sentiasa ngan akak...

biarlah lalat tuh nak kata ape..
sy tau..akak mmg 'sakit' and pedih nak terima kata2 lalats tuh..

lalats xde hak nak kata camtu...
mengkeji sampai mcm tuh skali..

saba kak...

Anonymous said...

yes red mumy,

me love ur blog n whole of your family til the end.trust me,silence is he best killer...

love love :x

ain
http://noorainbubuk.blogs.friendster.com/n_o_o_r_a_i_n_b_u_b_u_k/

Dina said...

ya Allah red.....meremang bulu roma aku !! sapa lah manusia tk berguna yg senang2 mengkafirkan orang nih ????

tak sedar ke manusia tak guna tu apa yang dibuatnya adalah satu dosa besar ?? tak belajar agama ke dia ?? dah tak takut tuhan ke dia ??

Moga Allah swt ampunkanlah dosa org tu....

mikaounik said...

nak ikut geram mmg geram..akak yg kena geram kita org yg tau ni pun geram....

tp akak terus jer ngan dunia akak..persetan kan itu lalat buduss