Sunday, December 30, 2007

Yahoo Chess...



malam2 yang makin sunyi....


dvd pun dah abih dilayan, sekali beli 10 pcs 60 terbang.




i m back to my crazy hobby...playing yahoo chess online. find me at social lounge, wt id alompakagogo .



Hasilnya aku tido at 630am pagi tadi and ni kepala aku ngah tingtongbell....


5 comments:

Mrs. Sheikh said...

kak red..
main le games yg jual2 coklat tu..
besstt ooo..

© Oshun/EM Muhammad/Nadia Emarele Muhammad said...

Salam Red...
OD nak ucapkan Happy New Year to you and your fantastic family. Sirman masih di Texas ek, new year ni? Anyway, all the best, semoga success in what ever you do, touch anything and they turn to gold (asal jangan touch OD sudah... gegegegege... kalau tertouch & OD jadi gold, jual ikut timbang kati tau, banyak sikit dapatnya),anyway, moving on... stay cun and canggih as always, semoga selamat dan bahagia hingga ke cucu cicit. Amin.

Ceera said...

mak aiiiiiiiiii... sanggup tu, tabik toink2 la kat kakred...

Red Mummy said...

husna - game mende, akak x nak explore game lain dah, kang kol bape lak aku nak tido.

kak od - happy new year to you too...bertuah la kalo touch2 terus jadi gold kan..pajak gadai le aku pi kak, dpt gak ongkos

ceera - kalo dah addicted, gitu jadinya

mad redo1 said...

sama le mad redo1 dengan football manager nyer... hehehe...