Tuesday, December 18, 2007

Listen to Yanie...

jadi ke aku buat ni ek? pestime tempek2 copy paste coding, tunggu sirman nak bangun tido, waktu Houston lambat bonar.


Yes to all of you, i m supporting my fren, Vernon aka Mr Manager, his artist, Yanie alah yang baru kawin tu, just released her first solo pre-single song.












Jatuh Cinta

Tercipta saat tak dijangka
Sukar untuk ku percaya
Dengan pantas masa
Bawa kita berdua

Dengar lagu nyanyikanlah
Melodi yang indah
Hiburkan jiwa ku yang kini berduka lara
Alunan suara bisa mengusik jiwa
Memikat hatiku

Bila kita bersama
Mesranya berbicara
Hilang getar di dada
Saling terpesona
Namun ku takut jatuh cinta

Bila kita bersua
Walau pun seketika
Kau buat ku ceria
Kita saling teruja
Namun tak bermakna ku cinta

Terpancar kelembutan di mata
Membuat senyum mu indah
Ku lihat tingkahmu, caramu
Setia melayar mimpi

Kau dan aku memiliki impian
Biar berbeda jalan dan haluan
Kita berdua hadapi dugaan
Sinar harapan pastikan menjelma

artis : yanie
senilagu : audi mok
senikata : nur fatima
penerbit : audi mok


Vernon is damn bloody famous than me of cos, anw
here s the link:


Please promote the song in your blog, and let Vernon knows bout it, dont tell me, tell him. haruslah aku malas nak jadi middle man. hiks.........!! Coding bagai, amik kat blog Vern, aku pun ikut arahan dr blog dia.

vern - c u when i c u ye nyah!

6 comments:

Mr. Manager said...

Lalingku!!! Toce! Toce! Dan seribu toce!!! Jom CHINOS!!!

ita itu said...

sdp gak lagu nih..

maelbest said...

eh lagu ni lagu didie ngan yanie tu jer??
saling terpesona,..

Beruang Madu said...

wah sedap suara... mirip macam dato siti tapi cuba ko dengar yg kat blog aku ker atau fiebie tu... dahsyat gak...

Shah said...

Syahdu tul dengar lagu ni kan Kak Red...

AziS said...

ni mcm lagu saling terpesona je..lirik die