Wednesday, December 12, 2007

Theatre...


Aku x yah la nak pi kepoh anto email to everyone on how to do this that bagai, nak ajar camne nak beli tikets ni macam le kawan2 aku tu sume bodoh bangang x penah deal or x leh nak deal sendiri wt Istana Budaya. What a so berlagak ---- msg ni utk someone yang berlagak pandai to my frens, sian kawan2 aku tuh. Upstairs people were talking bout that fellow, like ... eh eh..pehal minah ni!



I got 4 tickets to watch the theatre this week.
eh silap..



I bought 4 tickets from Istana Budaya!




anw, I asked my youngest brother to help for me in getting the tickets. Dah 2 ari dapat.



Sapa lak aku nak bawak ye....



Sapa ek?

9 comments:

suw_pattzy said...

nak ikot!!!!!

Miss Nazla said...

saye! saye!

Ziana said...

eh eh...
saye ke??
:)

psst kak!
sy cuti sabtu nih
ngeee!

/me sengeh kat kakred :P

Lily.Lulu. said...

teater ...
ooo ..

bess tuh .
ziana cuti tuh mummy .. sabtu ngan ahad nih


adik akak nih keje
tapi kalau malam teater bleh je

hihi

MNN said...

me!! me!! me!! can it be me?? He he.. nahhh.. just kiddin.. :)

am a theater lover myself... paling best saturday night fever.. :) 2nd PGL..

oppss terkomen panjang lak.. He he.. :)

Mrs. Sheikh said...

akak tgk tetaer kanak kanak tu ke?
ape nama aladin? :)

Red Mummy said...

thinking thinking....!

mad.redo1 said...

kalu nkao ada lima tiket bley gak ajak aku, Linda dan the AKSes... hehehe...

mikaounik said...

tu dia..ramai yg offer..
nnt jgn luper entry menarik akak pasal teater ni okies....

sabar tunggu entry kak merah utk selanjutnyerr :)