Tuesday, December 25, 2007

Hurt!!!

: just wanna clarify things

: did i asked u fave b4?

: as i remember the very last time i asked XX mobile number

: the reason why i closed my blog for good bcoz i wanna stay low

: n dun wanna b so childish by fighting here n there

: we can b strangers if u intend while 'bertembung''

: coz i dun wanna care about anything around me

: u have ur own life n i hv my own life

: bertembung is normal coz we live in the same place

: but i never have -ve feeling

: n we've grown kak

: no need to b like this (if it's me)

: nak ikutkan sakit ati, i feel hurt too

: but i took it +vely

: so, pls....i dun wanna involve anything more in blogoland

: x yah la perli2 or whatsoever

: u have my number n email

: u can serang me anytime

: salam hormat


It s very lovely Tuesday, I woke up this afternoon, i saw this YM messages. i m very2 disappointed wt you and i have 2 points for you.


1. Engkau perasan my previous entry was about yourself - oh my god, this is my blog, aku nak cakap pasal cik tipah joyah ramli ke aku nye pasal lah, pasal la pulak yang ko terasa? bloodyhell!!!


2. You accused me for something that i dont do to you. You expect me to stop my kids to 'menyembah' engkau.



I never tot that someone that i ve been keeping her secret will do this to me, accusing my entry was about her and spoiling my lovely day. I have 100 of problems, i didnt give a good smile to all of you, but when u accused me that my previous entry was about you, that s it.


Since u dont care anything around you, napa pulak aku lalu nak kena menyembah engkau?? Aku ada banyak masalah lah, yang ko gatal pi anto that kind of YM msg kat aku kenapa? kenapa nak bebankan lagi kepala aku??? sudahlah x penah nak bertanya khabar, been rude anto YM macam tu kenapa??? KENAPA???


4 comments:

Anonymous said...

serendah-rendah diri memohon maaf atas salah faham yang tidak disengajakan.

saya tidak pernah meminta untuk manusia menyembah saya dan saya juga hanya menyembah pada yang SATU.

Maaf atas segala tutur bicara yang menyakitkan diri anda.

-her-

Ceera said...

kakred, sabor ye... orang itu pun dah mintak maaf pun, sabar k...

Jie said...

kak, thn ni pun aku berkorban..korbankan ego...tp biarlah aku je yg tau...simpan dendiam jauh di sudut hati..sama ada org tu menghargai atau tidak..sekurang2 nya aku dah buat apa yg baik utk diri aku....ade org tu pandai ckp pandai bagi motivasi utk org lain tp kadang2 dia terlupa membaiki diri dia sendiri.....

sabo2 ye kak..hidup kita mcm ni la..ko baik aku tahu..tentu dpt balasan baik...ameeennn...

Itu semua sebenarnya tidak penting samaada org lain ‘kenal’ kita atau tidak, kerana yang penting adakah kita sendiri mengenali diri kita sendiri…

Apa yang kita mahu dan apa yang kita rasa juga yang kita perlu…yang merasa sakit itu kita, yang merasa tenang itu juga kita…

Kadangkala kita ingin meluahkan perasaan, tapi bila sudah terluah kita berfikir adalah lebih baik kita tidak melakukan demikian…

Bila kita sudah melukakan hati seseorang yg dekat dgn kita baru kita sedar akhirnya hati kita juga yg merasa pedihnya…dan kita berfikir lebih baik kita pendamkan saja dan satu masa nanti biar ia hilang dengan sendiri sehingga kita pun terlupa kita pernah merasa sebegitu..

Ia ibarat mimpi yang kita lupa setiap kali terjaga dari tidur…dan kita pun meneruskan kehidupan ini dengan lebih baik lagi tanpa ada penyesalan…


jaga diri erk kak.... jgn sedih²..

budleee said...

bloodyhell = ron wesley the red head favourite word, i guess red mummy favourite word when she is red in the face..

ala kad red, no need to be red in the face. just dump that bitch, no need to fening kan kepala..