Thursday, December 27, 2007

Red Squash Racket...





recommended by Encik TJ Tennis. (apesal blog ko x update ha??)

Why should you never marry a tennis player?
Love means nothing to them - Adam Robertson, Reader's Digest April 2007 page 45(Sirman's fav mag).

sesapa yang kaya, bley lah belikan squash racket ni utk akunya adiah birthday... i accept belated or advance birthday gift.



8 comments:

irastilettos said...

mummy, i've linked ur blog into mine!
love ur stuff!

Hady.

shasha said...

aktif sungguh kak red ni..semua sukan dia leh main ek...

Beruang Madu said...

cakap cakap bila besday ko dik non, berapa harga mende nih?? kaler merah ada ker??

Red Mummy said...

iras nnt mlm akak link kan ye

shasha - apapun sukan yg akak main, chess is my priority

bang bear - tu kan kaler merah oi, rega bagai sume ada kat link dia tu, aku cuma tekejut sket ngan harganya je hehehehehehe

TJ said...

kat mesia harga dia dlm 300-400++ .. ni belum diskaun lagi ... kat ampang park ada jual ... pertama pun ada rasanya ... harap maklum

Beruang Madu said...

boleh tahana harga dia yer...macam sebijik setengah hanpon biasa... hmmm....pertama lagik senang lah tj... kat kedai mana tu, straight terus ke kedainya...malasnya aku pusing pusing kat sana tu..takut terjumpa kedai handsome-up pulak nanti...lain pulak karang aku beli... hehehhehee

TJ said...

reket ni baru keluar, model terbaru dari Wilson, sebenornya reket ni kategori Pro yg pakai hehehe, kat pertama ada byk kedai reket, tak sure ada ke tidak, sebab tak usha lagi, kat ampang park mmg kompem ada, tingkat 1, belah kanan selepas escalator, Topper sports, mintak la 30% discount kat tokey tu

Red Mummy said...

korang gaduh la nak carik kat mana

janji aku dpt adiah aku

lalalalalala