Wednesday, December 26, 2007

Graduation Frames...






Finally i brought them to pick up the frames.




Mother's plan nak letak between the dining hall to the kitchen's wall, but abang insisted nak letak kat bilik dia.


at the end, i m not gonna do the drilling, u have to wait for a while till your uncle comes in or tunggu ajer Daddy kamu.

7 comments:

Beruang Madu said...

amboi dik non... belum balik lagi dah melambak lambak dah kerja ko balak kan kt laki ko tu... itu lah ini lah , drill dinding lah...karang tak perform baru tahu..har har har har har!!!

Red Mummy said...

dia janji nak jadikan aku queen bila dia balik nanti kan

so siap sedia laaa

mrs.sheikh said...

kak red, nape takde dah entry pasal adik2 akak tu? epi ke adik ke..
bukan dorang tido sana ke?

Red Mummy said...

adik tido umah mak, bila xxx je dia tido sini dulu2, mls aku nak kena kejutkan dia pi keje baiklah dia tido umah mak

epi tido umah sendiri kat ngan tpt keje dia, keje shift, pun ms xxx dia datang la ni dah x de mende

jumpa check point kat umah mak jer...

awieworld said...

yea...sukernyer anak akak kan..bahagia rasanya....

doa saya, anak akak membesar bagai johan hendaknyer...

Ziana said...

sure cute kalau letak kat dinding bilik abg
:)

Red Mummy said...

awie - lawak la ko ni, suka cara ko bg komen, very funny

ziana - ermm....mak nye lg cute dr frame itu ok