Tuesday, December 11, 2007

Morning to him, Good nite to us...





i think ada new readers kat sini, fyi, Sirman is also known as my husband. daddy to abang and gegirl. he is currently in Houston, Texas for his short secondment. Pi kejer, bukan pi berkursus or berholiday.




Sejak dia sampai sana, raya ke 6 aritu till now, x berpotong2 rambutnya. Ada gak sampai sini aku yang kerat rambut tu....


Pi la saloon Sirman oi...asyik soping jer, rambut tu kasi tarah bley tak? x stim ai nengok...




Ni webcam mlm td, Gegirl yg snapkan. Oh dah siap nak pi keje ye? Weather is cold in Houston right now, baju kalo x pakai 4pcs, x sah. Kita nak masuk tido, dia baru nak pi keje...




X yah tanya, lambat lg dia nak balik...

10 comments:

redlovertoo said...

encik sirman cam dah makin kurus.....

eehan said...

banyak22 entry akak psl sirman..nie yg sy plg sedih..th la..akak bknye tulis something yg sedih pun.

nampak kurus ek..ye la jauh dr wife n ank2 terchenta

izal said...

yela kak red...rambut sirman dah pjg..kelakar lak...kalau tunggu lagi 2 bulan boleh buat afro tu kak..biasa arr lelaki mmg tak amik pot sgt kecuali yg metroseksual atau yg tutttt tu ..:))

nAt said...

kak red.. kalakau nengok rambut sirman akak tu...

kembang-kembang cam rambut hubby saya kalu tak potong..

bila potong plak ..nampak mcm pulis.. ekekeke..

semoga akak bahagia selalu..

Mrs. Sheikh said...

agaknya mahal kot kat sana tu rege kat saloon...
tak ku terbyg kak if rambut kekasih a.k.a suamimu itu sepjg rambutmu..:)

azis said...

kesiannya kak red rindu ngn sirman

nnt kak red bising2 agak2 dia gi potong tak rambut tu????

Lily.Lulu. said...

pesanan tiada penaja pada sirman .. cari lah kedai mamak dan guntinglah rambut mu itew

:D

Red Mummy said...

sbb aku bising masa webcam ngan dia smlm, terus dia pi potong rambut...

wpun bini jauh, jgn la kehenseman itu tak dijaga...

mikaounik said...

huuuiiii..kak rambut baru sirman kasi up laaa...

tukangtaip said...

Potong rambut "kedai mamak" sana lebih kurang 10 dollar jer tapi kalau salon around 30 dollar.

But he looks more hensem rambut panjang.