Thursday, December 13, 2007

Nuffnang...


i checked my mailbox today, takut kena cam oki, arini check mailbox, baru tau sok anak kena buat exam. wpun aku tau Nam Kheung tak buat that kind of exam, i m still worried.


and i got this mail. not mine actually, but the income is mine! it s for Sirman. Not so much, RM100.50 jer for my Nuffnang advert in my blog. Of cos it s under Sirman's name, dah dia yang uruskan blog aku ni. U think aku buat ni sume??


Sirman - i wanna buy a pair of shoes from this income.

Guys, hv u got yrs payment for yr Nuffnang advert?? Check out yr mailbox now!


Blogging bukan je buat ko femes, but give u some cash gak kan.. hiks!

12 comments:

Ziana said...

errkk..
bestnyeee...

sy x penah add advertise :P
ramai yg soh...tp x watpon..

kene buat nih!!
hehehe
kan kak?
:)

MNN said...

wow!! ;) kewl!! get money for things u actually enjoyed doing..

ohh btw.. thanks for da 2 cents.. ;)

Ceera said...

ala, cam best ajer... napa nuffnang taknak letak banner kat blog saya. cis cis cis.. ke saya yang kena apply, hahaha...

mikaounik said...

wowowooo..dpt duit..nak apply laa


kak,bleh main apply cam tu jerkk ker

okidokisan said...

wahhh...leh wat duit eks?

nak..nak..

camna tu eks?

ajau kak..ker nak kena mintak en sirman ajau nie??

Moonlite said...

akak..
hasil $$$ akak tu yg buat sy sepantas yg blh tros buh nafnag kat page sy..
menambah iklan2 lain yg ada..
suker la tu.. mak merah kte.. hiks
:)

Red Mummy said...

tanya sirman aaa

tp almost everyone has that advert.

cuba pi nuffnang.com

ashterix said...

its yours honey. act ade a few payments lg still pending ;)


gi jer register kat www.nuffnang.com.my pastu buh la advert dia.

Red Mummy said...

few payments lagi?

wahhhhhhhhhhhhhh!!!

ai suker ai sukerrrr!!!

aRa said...

Interesting... :) people like me la should try kan..yg tarak income langsung..Agagaga..

Very interesting...

Naughty Babe said...

wahhh kakak merah! bestnya!!! biler lar kita nak dapat ni!!!

eiza said...

dh lama dh buat tp tak penah pulak dpt payment...huhuhu...
sadis2