Saturday, December 08, 2007

The tingtong mom...

was planning to go back to my husband's hometown, dari minggu ke minggu... arini pun plan cancel gak pasal pala aku ting tong. mau kang ngantuk2 lak driving. In laws will be heading to Perak tomorrow for relative's wedding, sib baik aku x plan nak pi sok, kalo idak harus tengok umah ngan tingkap jer lah. I ll make sure to bring them either next week or during raya haji.


Hope they have a safe journey.


So kids are taking over my computer, aku cuba nak qada tido but depa 2 dok memekak2 lam bilik aku, so i shoot their sweet photos. Abang main game, ajar gegirl basically. gegirl x leh pegang mouse, pasal she s lefthanded, sharing in one chair payah nak tuko2 mouse, so abang controls the mouse.

she must learn to use her right hand too, some lefthanded people aku tengok boleh pakai dedua tangan but dia ni semuanya nak ngan tgn kiri jer. i tell u, mkn pun kdg2 dia terlajak gak ngan tangan kiri ok, everytime kena remind her.

anw, depa conquer pc aku pasal my helper is cleaning up the hall area. I ve made a new deal wt my helper starting 1st January. For her, it s a good news, of cos.

I increase her pay, kasi increment a bit la, n on top of that i m changing her schedule. Skang ni dia datang sat sun jer...from jan onwards, she will come every alternate day. Of cos she s happy wt the new schedule, apatah lagi ringgit yang masuk ke poketnya juga harus lebat dong!

I m a planner. I plan and organize everything. Sirman kadang2 x terpikir menda2 yang aku pikirkan, as a mother, i have to make sure my family is the top priority, there s a reason for me asking Fifin my helper to do the new schedule. Gitulah jadi mak yang ada career, ada anak2 ada laki and ada personal life sendiri, x masuk lagi ngan blogging bagai.

what will happend if just one day, no more entry be updated in this blog. I can see that i m gonna be very busy bee nxt year.



4 comments:

kim bassinger said...

nyah, anggaran bape ko bayarin si fifin tuh? aku pun tgh survey nak amik dtg cuci umah aku weekends..camne nak nambah anak..asik kemas rumah x tak abis2 sepah nih..ish...

aefie said...

ohhh tulun jgn la cuti update blog. teraser x lengkap hari ku tanpa membaca blog nih.

A Z R A said...

kak red...u bz bee...you shall not stop from updating this blog, coz im addicted to it....ok?

and congratulations, you made it clear to me that its even a heavier responsibility to have kids, career etc etc etc...hmmmmmmmmm, how la u manage all these?????

Red Mummy said...

kim - ko main sambil kemas umah ke? hahahahahha! harga fifin sedang2 saja..sama jer ngan harga maid dok lam umah 24jam tu..


aefie - org kata kita merancang..tuhan menentukan gitu..

azra - good question! i manage wt - shopping therapy! ngah tensen ke hapa dpt shopping haruslah bertenaga gitu di rumah mauhupun di opis. kakakakakaka x leh pakai nye idea kan. oh ye lagi satu, makanlah kacip patimah! hikss