Saturday, December 29, 2007

Another gunting...




saya amat suka berceramah agama untuk semua orang terutama to Kak Red, itu hak saya, saya bertauliah untuk memberi ceramah.

Tetapi saya juga suka tengok blog orang yang ada gambar bogel-bogel ittew.


Had phone conversation wt abang duda hensem about this issue. Korang rasa, apa pendapat ko?


Ko menyalak2 kata ko bertauliah pastu ko layan gambo gitu. huh??


Yang suka plagiarise entry aku, think twice ye!!!


**Edit on sun nite: Yang ceramah ialah orang yang kononnya bertauliah memberi ceramah, bukan si duda hensem. Orang yang sama gunakan entry2 aku utk maki aku lam entry dia. Dan orang yang sama utk entry Gunting Dalam Lipatan.

10 comments:

tukangtaip said...

Well, entry to my private blog is given upon approved requests only, and only after requesters have been agreed to the terms and conditions.

Kau ni Redmummy, tak baik iklan2 hahaha. Ada satu-dua gambar je la, tu pun blur blur.

Red Mummy said...

tapi tak nak plak dia menceramah ko kan bang kan kan kan...

mentang2 ko duda melayu kan...

cit!!

Ziana said...

ape lalats tuh mencarut tuh kak??

penceramah bertauliah tp suke tgk gambar bogel??

hahahaha..

Heartless Devilish said...

atoi..baru nak skodeng itu saper, abg duda hensem nye blog...sekali private la plak..
redmummy..kalo orang citer bab agama tuh...serender ar..i kenot go..
hihihi..aper dier tgk itu gambo? nak tgk gak gambo itu..bole?
adakah dier penceramah bebas?
dier kasik ceramah free ke?
nak dengo gak dier ceramah...bley i bidas bidas..

eiza said...

aik ade ek mcm tu..ibarat ketam ajar anak berjalan la ni..

ape2 pon happy new year...may Allah bless us..

la la la la...yeah2...

Anonymous said...

kak red,mamat poyo tu ade blog ker?bagi link blog dier ley?nk g serang skit..hehe

Red Mummy said...

ziana - dia sendiri cakap dia bertauliah..tp gambo tt bogel dia layan..x ke kedahak??

x nak le pulak dia bg ceramah kat TT.

heart - dia kasi ceramah ala cakap sorang2..gitu.

eiza - tollah tu, ketam ajar anak berjalan, sesuai le ngan apa yang dia sandang

anon - aku ckp mamat ke minah? aku x ckp pun jantina kan.. ahakss...!

batpe nak bg link dia, dah sah2 label lalat! ko ni..

muin said...

Ado jgk org mcm ni kan..x paham lerr.. saja nak tarik prhatian je kot..boh layan..

Ayu said...

apa masalah dia kak red? tolonglah.. nampak sangat dia x betul.. lanting ke masyarakat camtuh.. x pikir la..
keep on blogging kak!

budleee said...

yup agree dgn muin, tu buat megasales tu nak bagi org kenal dia..
siannn, takde sape baca blog dia, so dia buat la aksi cam tu

siannn