Tuesday, December 25, 2007

Security Guard of VA...



dah bape kali aku tengok Guard ni membongkang time kat sini. Dahlah duduk melepak buat sampah je kat sini, pastu boleh tido lena bagai. Kadang2 bekas bungkus makanan pun dema campak kat situ yet the dustbin sebelah mata jer.




7 comments:

Ziana said...

lor...
lena btui tuh kak..

habis laa dia...
mamarazzi dah snap..
:P

AziS said...

np la kebanyakan guard cam ni??? tkkn kt umh tk tido p keja pun nk membongkang jg..ish2

Mrs. Sheikh said...

nasib tak de tv kan,
hehehee ...

aRa said...

Ni bgs lagi kak..Pernah i jmpa dulu siap bawa bantal busuk... Lena ngan bantal dia itewww..

Kak..snap je pic diaorg dok lentok..Then jadikan bukti...Klo ape2 hal terjadi...ade bukti diaorg ni tak wat keje..

Adoi....kejam ke i???

Ceera said...

orang apa itu security guard, sangat pemalas nie...

ita.itu said...

kak red, sib baik kat blog sy xde guard mcm ni :(

Red Mummy said...

yang bestnya dia nampak aku start engine, dia leh sambung balik tido..

very the kelas hangit kan?