Sunday, December 30, 2007

Clean up...

arini project shopping aku tergendala lagi, budak2 ngekor je bontot aku kulu kilir. arini gak aku buat projek ngemas umah. sementalah Fifin my helper pun ada, leh la tolong2.



gegirl yang x sabo nak pi sekolah, lam umah pun pakai kasut sekolah.


byk betul gambo2 yang dema amik bila pakai hp aku ni, kdg2 aku x sedo sapa yang dema tepon, main dial jer, kdg2 gak sms hapa tah dema anto. ada la 2,3 org member aku anto sms 'ko cakap apa lam sms ni red, aku x paham lah'




kompem le keje si gegirl yang anto hape2 accidently sent the sms. so kalo sapa2 dpt sms yang tah hape2 contentnya, minta maaf ye.






I brought them to swimming today, aku cam kenal je laki si ita.itu, sah kompem muka anak2 n laki terpampang lam blog, dah tentu aku kenal.


Puan ita.itu - ko takutkan air, ko kena berendam ke? anak2 aku pun pi swimming, aku dok tepi je lah x yah kena terjun, unless jd cam kes gegirl dulu ni, haruslah jump in. manja tol la mak orang ni. Sesekali rajinkan le turun dok kat bawah, camne nak kenal jiran tetangga gini weii....

...aku cakap psl sirman takde, cuba sirman ada, aku pun dok sama menongkat kat umah. jarang2 ikut turun swimming :P

4 comments:

MNN said...

gigih tul update blog 4am.. he he..

ada gak bahan bacaan gue di hening pagi nih.. :)

Stok dvd ade lagik redmummy? Layan le bmw films..

ita.itu said...

kena laser sy haha....mls la kak red...takut terpercik air kena kat sy nanti..ngeh..ngeh..sok lusa mesti terjumpa kak red punyer...tunggguuuuu

Ziana said...

morning kak!

amboi gegirl..xcited ek..
sy dulu mcm tuh laa kak..
sekejap pakai kasot dlm umah..
bile 1stday skolah...kasot dh lunyai :P

kak ita tuh mcm puteri lilin..
takot cair kene matahari
:P

cuba ajak shopping...
dia jek dulu..
hahaha..AMPUNNN kak ita
:)

Red Mummy said...

mnn - pala aku tingtong tido lambat, padahnya!

ta...ko mandi pakai air ke pakai angin ta?

ziana - akak dulu kurang sket la..pasal aku semekin, gegirl over tau!