Sunday, December 09, 2007

DVD lagi...




best la layan dvd ni kan..


tenang jer aku rasa dok tengok layan dr atas katil. golek2 ngan anak2 pun best. Lepas Abang abih mentelaah, aku ajak dia tido. still early but sebab kena grounded from layan kartun, haruslah dia panjat gak katil even lom kol 10 yet.





So 3 of us plus baby doll, watching the Shattered, Pierce Brosnan berlakon. Good movie!!! baru stgh jam, gegirl dah keroh krohhhh...so aku ngan abang je yg layan. dia suh pasang lg 2nd movie, banyak cantik...pi tido, mak nak layan blog b4 aku sambung balik dvd's marathon aku.


mesti bro big bear nak sound aku lagi pasal layan dvd marathon...

Tapi tengok tv ngan abang lenguh la mulut nak menjawab, every single scenes dia tanya tu tanya ni. I have to re-watch that movie again, abang kaco byk distraction, tell u, get one coz it s very2 good movie!!








3 comments:

Shah said...

Kalau satu DVD tu belum kira marathon, tu baru merentas padang sekolah je... Hehe

Ziana said...

hehehe..
sure abg pokpek pokpek..
mummy tu kenape...
mummy nape dia mcm tu..
mummy kenape org tuh..
mummy bla bla bla..

hehhaheheh..layan jek laa kak
:)

Pato & Pearl said...

goodness, tat's reminds me..I still have a bagful of that Korean DVDs from my sis in law..lum layan..Hmm..bilalah nak marathon ni..

Pearl