Monday, December 24, 2007

Announcement!!!!!



sapa2 anto email kat kak red diva kamu tu, abaikan le utk dia menjawab buat masa ini specially yang recently anto. currently she s checking her yahoo email from www.youhide.com - go figure.



Aku tak tau camne nak korek godek pc ni to detect on the problem, i have to wait for Mr Houston to look into it bila dia balik nanti ok.... ada le tangan aku dah gatal usik pc ni or probably gegirl coz kalo mak nya ilang jer, dia meloncat dok ngadap pc.



you can send your email to alompakagogo@yahoo.com but expect for late reply at the moment. sapa2 yang dok bagi link tapi nama kamu takde lam link tu means she cannot retrieve that email, u need to resend back your email.



ok dokie?



dont ask y and y to my yahoo email, coz if i have the answer i will not post this entry darling!

3 comments:

Ziana said...

ok NOTED...

ngeee! :)

budleee said...

huhuhu pelik bin ajaib, mushkil a/p tak percaya..

mcm mana tak leh bukak yerk..

Red Mummy said...

budlee ni degil tau org kata jgn tanya or apa2 pernyataan yang berkaitan dengan pertanyaan...