Monday, December 24, 2007

Red Mummy's Oscar...

Aku nak buat anugerah Red Mummy la...


apa kata korang pikirkan calon2 yang sesuai utk apa2 pencalonan yang korang suka nak letak.


Calon anugerah paling banyak bagi komen di Red Mummy dah tentu jatuh kat Cik Ziana bukan Zain.


seriously!!!

18 comments:

ita.itu said...

ye betul..ziana paling byk komen

anugerah komen paling best?

Mrs. Sheikh said...

hello kak red...2 hari tak tgk ur blog...aku rindu ...kekekekeke :)

Beruang Madu said...

alah..cuba ko tiru tiru sikit macam anugerah oskar tu... best drama queen, best mak hayam, best mulut petir, best entry dsb... dan jangan lupa...best lalat... mesti yg carutkan ko kaf** tu dapat... kan kan!!

AziS said...

hr2 tgk ziana jg jd pendahulu komen2 org lain...hehehe mmg layak sekali :)

Anonymous said...

-best profile pic
-best banner yg kt atas tu
-blog paling lawa/menarik

kak red,ape kate wat video blog gak skali skala..msukkan kt youtube,pstu post la kt cni gak.rakam gune webcam pun dah ok kualiti nyer. satu lagi,ape kata kak red kdg2 tulis la post bkenaan isu2 semasa or pdngn2 tntang pape topik la,bincang2 ilmiah skit ker(skali skala la,ok gak per?hehe)

Red Mummy said...

dey anon

aku suh nominate korang2 readers la

bukan blog aku or tuan punya blog ni

apadahhh

Mrs. Sheikh said...

anugerah komen paling kreatif...
anugerah komen paling bermakna..
erkk..bole ke kak red?

MNN said...

ntah nyer anon ni.. Ish blur2 plak.. mmm sy mencadangkan best eater of the year.. tmpt2 mkn nyer diakui sedap.. :)

mollyjinxed said...

kekekeke.. mmg cik ziana rajin ngomen kan3

Ziana said...

owh!
sy sungguh terharu!

"sy berterima kasih kat Red Mummy aka KakRed kerana mengiktiraf komen komen sy...tak sesia sy mengisi mase kebosanan sy dgn menjengok bloh kak red 15min sekali...sy amat terharu...terima kasih juga pd kawan2 yg menyokong..media cetak..media elektronik..dan tak lupe pd keluarga yg slama nih byk bebel sbb sy terlalu byk buang masa dpn notebook tp itu lah hobi sy..terima kasih semua..err sign otograf lps nih ek?"

hahahahaha...
mcm hampeh jek ucapan!!

wei kak...
apo nih anugerah2...
malu seh!
:P

sy nak cadangkan..
Anugerah Bloh Keibuan
Anugerah Blog Kebapaan
Anugerah Blog Keremajaan
ANugerah Blog KeSTUDENTnan..
Anugerah Blog Kekecewaan..

wah wah..
tetiba lak dpt idea..
sorry terpjg lak
:P

Hannan said...

anugerah boyblogger paling ensem? saya calonkan diri sendiri!

Yatie said...

anugerah readers paling senyap..
anugerah readers timbul tenggelam..
anugerah readers paling aktif..

MNN said...
This comment has been removed by the author.
MNN said...

congratzz cik ziana bukan zain..:) hmmm best lah anugerah blog kekiciwaan.. I ada bnyk bhn nih.. emmm biler tarikh tutup pencalonan ???

aRa said...

Ziana mmg layak pun...ari2 mmg tak sabar gak nak baca comment dia..selain baca kak red nye blog..

Ceera said...

yap, ziana memang rajin mengomen... paling cepat dan pantas komen pun dia jugak, hehehe...

anugerah paling lama setia kuar masuk kuar masuk blog kakred nie. ala cam anugerah tuk seniman2 lama gitu...

Red Mummy said...

oh tuan puan

silalah anto cadangan tuan puan itu ke kotak email saya

entry saya berjalan sangat laju setiap ari, so i may not retrieve this, malas.

anto kat email ye...lagi senang saya susun molek2 utk buat pencalonan itu..

mekasih

tukangtaip said...

Nak! Nak!

Category: Kawan Redmummy yang paling comel.

Nominees: Beruang Madu dan Beruang Shah.

Category: Kawan Redmummy yang paling chanteq.

Nominee: Reporter itteew

Category: Kawan Redmummy yang paling ceria, comel + talented.

Nominee: Lily

Category: Kawan Redmummy yang paling lengchai:

Nominee: Josh