Thursday, January 24, 2008

Mahakarya cinta apak and anak...

Layan 'sumbangan' duet antara Sirman and Gegirl. (nsfe)






rugi sapa x dengo...sedap ni tau. hikss!

25 comments:

mizzberry said...

comella sirman ngan gegirl tuh..ahahhaa..leh kalahkan faizal tahir nih

mikaounik said...

wakakaahhhhhhh,kak ahad ni suruh sirman jelah masuk AJL..tapi jgn bukak baju plak...

hahahahahaaa

capik said...

alaa kompeni saya block aaaa...x dpt nak dgar.. demnn

Shopaholic Mama said...

wah full of emotions & jiwang sgt sgt. wonder what pakcik simon cowell punya komen pulak.

Ann

Shah said...

Ala comel nye si gegirl nyanyi. Sirman pulak penuh semangat hujung2 tu ye... Tapi yang paling kelakar kamera woman gelak beria-ia sampai terbatuk2 tu... Tak sihat lagi ke kak red?

nAt said...

muakakakka... best gilers.. i like i like! nangis faizal tahir dengau sirman n gegirl me'nyumbang'kan lagu tu. Ajai patut suh sirman n gegirl jer yg nyanyi lagu tu.. apara... ekekekek....

p/s: saya demam kak... tergolek dog..now im back!!

ita.itu said...

baik sungguh dia ngan bpknye kan..eh kak dia nangis lg x ke sek?

darling8tabby said...

ala comel nyer 2 branak ni..heheh

viruspadu said...

ini praktis nak masuk AF6 ko kak red hikhik

Anonymous said...

hahahaha...senak perut mak....sib tak buka baju bagai...

muin said...

The award for the best duet singer 2008 goes to....Sirman & gegirl..

ps: part yg plg best mcm biasa part last..thank u 2..hahah

aRa said...

Agagagaga...cute je gegirl ikut daddy nye nyanyi...I dah ter"imagine" both buat aksi slide td..Agagagaga...

CLEO said...

jgn sampai bukak baju plak yerr encik sirman..hehe. Paling best dgr sora camerawoman dia gelak n terbatuk2 tu. Btw amik video ni guna camera merah prezzie dari bos ari tu ke kak red? terang seyyy..

cepotet said...

wakakakakaka.. memang sporting abish la bro sirman ngan gegirl ni. besh btol! dengar sore akak dalam tu, nampak sangat sore sakitnya. get well soon kak.

flinty.farah said...

hahahaah.. sirman seswai tulis S kat badan dia tu kakred, S for Sirman. apsal rase mcm ter-excited ek dapat dengo suara kakred? sgt jelita sore tu ok. hahaha

Ziana said...

heheheh
spoting giler sirman gegirl..

tp sirman besemangat tol..smpi tegang urat leher...
hehehehe
:)

Ms_MER said...

smpi naik urat leher suma tarik key. Siap ade background bunyik kahak gitu wakakkaka

Heartless Devilish said...

kwoewkeowkewoewkowe~
so kiut la dierorang nyanyi..
semangat giler..
kedengaran sore kak red yg terbatok batok..sian lar..
jgn luper makan obat batok ek kak red..
get well soon..

Red Mummy said...

ye ye terima kasih

encik sirman senyum simpul la tu

dia kan mula2 kan x bagi tau aku letak video ni

malu siottt

aku pujuk2 br dia bagi

abaikan orang yg batuk berkahak itu, pomp tu degil makan ubat

ashterix said...

korang tak sakit telinga ke dgr? iskkk
not safe for ears (nsfe)

Anonymous said...

hi kak red..not bad gak tau sore sirman akak ni....sedap apa...rajin tak kak korang pi karaoke? nanti nak dengo kak red lak nyanyi...

Nad said...

OMG!!! SOO CUTEEE!!!

Sirman & Gegerl poyo tul lah.Kekeke. Tapi takpe, tetap gerek!!

Kak red lagi, perghh.. dah sakit-sakit lagi ketawa terbahak-bahak.. Kakakaka!

Mrs. Sheikh said...

go go go sirman...

menangiss ramli ms dengar ni..

pejal tahir pun nangisssss

waa...gegirl pun iye iye je ekk..

Red Mummy said...

saya x suka menyanyi..

sy ngan abang x suka nyanyi

sirman n gegirl mmg bley la layan karaoke ni sume

Beruang Madu said...

hahahhaaaa.... kelakar betul aksi gegirl, maknya sibuk nak interframe..kau sampai terbatuk batuk... tapi kesian aku nengok Sirman nyanyi sampai terkeluar urat mereh tu... yg nyata penyanyi latar si kecik tu juga jadi perhatian...kelasssss