Saturday, January 26, 2008

The mobile...

kesian boss aku, boss satu lagi panggil dia capik. apakan daya kerana urgent meeting hari ni, yang dia sendiri set up, terpaksa jugak dia datang. wpun mc lama yang panjang, dok umah tetap gak buat keje taichi sana sini. we are mobile people, so mc ke cuti ke weekend ke, keje jalan.

ye aku masih sesatunya puteri yang ada dalam this new company. oh ada lagi 2 puteri but they are more to ground people, they are more closer to the boys. aku masih lagi bergerak dari satu tempat ke satu tempat.



being normal, selalunya aku di tower lah, ko yang jalan x tengok orang...



MNN jom aa sapadek kat istana budaya..



dari menara ke tower, tower ke menara, kat kedai mamak pun leh buat keje...





3 comments:

MNN said...

jom!

Nanti ko amik aku..

Aku lintas jln siap2.. Leceh nak pusing2..

:)

Heartless Devilish said...

sabtu pun keje ke?
rajin tol...

Red Mummy said...

mnn - bgi aku 2 jam notice, kang sesilap aku kat menara ler pulakkk

hearts - that was fri's photo, we dont work on wkends in the office but via the berry asik kena kaco je lahhh always.