Sunday, January 27, 2008

Nite wt AJL...



melayan ajl, hem...so very unpredictable result. yang kusangka, x tersangka, tu lah ko pejal, ko bukak2 baju nye pasal lah kalo idak mesti ko leh kaw2 sliding kat stage yang beso itu.


nothing impressed me, sambil layan ajl, aku dok berlawan sms wt kam..my dhf. tup2 nampak Lah nyanyi wt Jac oh teringat Javard. Interviewer yang interview aku last month ... adik ko menang ye Javard, best vocal tu. tahniah le teman ucapkan.

byk merah2 menyala lam ajl, bestnya bila si hosters cakap merah yang pakai selalunya juara. ha ko dengo tu dek non. banyak le dia menceceh pasal merah merah ni, i think korang pun layan ajl, x layan kalu agak2 le pi tgk ulangan kalo ada. gitu.


sambil tu jiran tetangga anto makanan, dema buat party AJL, so biasa lah budak 2 org tu suka sumbat kitorg yg kedeping2 ni makanan berkhasiat. Aku n sirman makan sket jer, bley buat bfast pagi nanti. byk tol la bang ko bagi macam umah aku ada 10 org beso. terima kasih abang2 oi, ye aku ingat pesanan penaja ko cakap kat sirman tadi, kali ni bekas kena pulangkan, bekas mahal ye hehehehehehe. apa le aku nak isi lam bekas2 tu yer...

ni link jenjiran aku, nama dema pun dah gemer kat sini:

Beruang Madu click click

Doctor Shah clack clack


apa2 pun, aku suka tgk Tok Ti, dia pun x kisah lah menang kalah, aku dengo org tu kata asb Tok Ti je dah 500k limit. manghai...tu br asb.


Back to work everyone...happy Monday all!

12 comments:

maelbest said...

saya sokong seadanya,..sy tau kt lua tu pon rmi lg yg pendapat cmni,..very the pelik keputusan,..nak2 yg juara tuh,..vocal n balada tu ok la,..
ckp psl siti,..oh,..datin seri itu mmg la tiasa bandingan,..she's always the best,..hhahaha,..

Beruang Madu said...

dik non..takyah isi apa2...kosong pun takper... bekas tu lagi penting sebab tu orang punya... dia pun tak cakap bagi terus ker pinjam jer...jadi kami jemput sekali lagi pas tu kami tanya lah... mahal bekas tu.. dik non oiii

Red Mummy said...

mael - ntah hapa2 la ajl kali ni pada firasatkuuuuu

ye bang bear nnt aku pulangkan, menurutttttttt perintah. mls aa nak naik atas memalam dah nih, sirman pun dah bongkang, sok ye gua anto...

macih, sedap tau!

echah_syed said...

sedapnyer tuuu :p

terliuQ cheQ nooo :(


yezzaaaaa... i like mawi !!

cepotet said...

tak suka la resutl AJL kali ni. kalau Faizal Tahir ada, mesti besh!

tapi, lantakkan je la. tadik masa derang dok sebut pasal merah ape segala, ingat kak red ada sana. eehehe..

eiza said...

ermm...terleleh air liur tgk makanan tu..warna dia menyelerakan...ade merah, kuning, coklat..

darling8tabby said...

ajl kali ni cam kureng kan..rugi je pejal..kalo tak buat hal dah bole jadi juara dah..
tapi estranged menang pun ok gak kan..

awieworld said...

Abg BM setahu aku mmg pandai masak. Dr Shah pun pandai masak dan makan masakan abg BM,...ahaks...

untung kan, asal ada masak jer, antar kat kak red..kalu hari2 diorang antar, besar pahala kan kak red?...sedekah namanya tu...

mikaounik said...

untung akak
dpt jiran yg baik hati lagi pemurah :)

fiebie said...

actually, ada 4 lagi jiran blogger kat area tu.

opsss, sapa tak tahu.

motif tak bubuh link Hatta Dolmat yang bising sekali kat kawasan tu sehingga menganggu rukun tetangga

Red Mummy said...

aku bekhen gak si fiebie n kang

cer tgk molek2 oit

bape puluh entry dah aku promotekan si hatta tu, nak kena cubit budak ni tau

Beruang Madu said...

Dik non.. itu bukan untuk u.. itu untuk I... nape tak hantar kat umah Hatta..nape tak link ke blog Hatta...

kan fiebie kan??? takperlah... blog kak red ni pun dah powerfull kalau nak promote blog Hatta... bukan minggu lepas dia among top 5 ker bersama2 I... okaylah tu...

hehheee abg beruang senyum selalu... tak kisah