Thursday, January 24, 2008

Abang


rajinnya anak mummy...dalam lift pun leh nak layan drawing...


kat hajris pun harus gak nak melukis...


enjoy yr drawing abang, coz your mom is so lar very the hungry...

pembaca tegar bukan makna nya ko datang sini ari2....itu namanya loyal readers. Korang antara loyal readers aku, yang datang dari bertaun2 yang lampau. Pembaca tegar is someone yang boleh ingat segala isi lagu dalam album yang aku launched, paham? mcm penyanyi, dia ada album, sume lagu ko hapal. sama ngan pembaca tegar, setiap entry dia leh ingat, setiap ayat dia leh hapal, setiap baju dan gaya jadi igauan.


Aku dah jumpa sorang, so far. Bukan aku yang cari orang begini tapi itu jodoh sudah mali mar...mana mau tau itu olang ada wujud.

11 comments:

cepotet said...

suka style abg ni. dia cool je kan. ikut maknye ke ayahnye eh kak?

Red Mummy said...

ikut apaknya kot..

dia dah beso so dia x kecoh2 cam adiknya.

Aladdin a.k.a. Gustiadipati said...

budak2 ikut aliran masa...dulu mungkin noti, dah besar sedar sendiri mcm anak2 i jugak...dah byk pengalaman... Anyway u're a good mom. Congratulation...

Red Mummy said...

perkhhhhhhhhhh nama!!!

aritu kita pi ngk teater aladdin bwk anak2 kita ngan kawan kita si cantik reporter itu

kita beli la cd aladdin tu

dr bulan dulu tu sampai la ni ari2 dema layan lagu aladdin...

kalo la blog awk ada gambo aladdin, harusl ah anak2 ku mintak bertenggek ari2..

Heartless Devilish said...

dier sker drawing eh...? dier draw kat kertas takper..jgn dier draw kat dinding..

kak red..i hv someone oso cam ur pembaca tegar itu..hehehe.. he remembered every single things that i wrote in my blog.. huhuhu..but now..he is so far far away...

budleee said...

hurm kedai mamak tu,, not bad, traffic mcm siput..

hurmm pembaca tegar red mummy, hafal everything, remember every word, knows every VS, and shoes...

erk mcm stalker la...

*shudders...

Nadhirah said...

OOooOO... Am i eligible tak eh to be ur loyal readers? Kekeke.

Dah bape tahun eh kak red? 2 tahun lebih kot ... Gitula.

LOYALLL TUUUUHHH!!! :p

faizabelle79 said...

rajin abang buat drawings yer..elok tu..insyaAllah besar nanti leh jadi pelukis or designer terkenalkan..

geli bulu hidung baca perenggan last..

Aladdin a.k.a. Gustiadipati said...

tgh kumpul pic Aladdin...tak byk lagi

Dah linked urs (",)

Red Mummy said...

heart - kalo kat wall pun x per, leh lap..cat skang canggih2.. dulu2

budlee - bukan stalker la, i ve been communicating wt him already.

nadh - u are one of my loyal readers of cos la...kita mula dari bawah gitu kan, remember?? muahssssssssssssss

faizah - mmg geli bulu idung pun, bulu ketiak ko ada? hehehehe

yes aladdin, pls la kumpul, anak2 kita suka. hehehehe,

Beruang Madu said...

erkkk.... tadi masa makan malam si Heri baru cerita dia ada sorang 'seseorang' yg memberinya kejutan bila org tu boleh cerita detail ttg diri Heri sejak dari 2000, tau belajar kat mana, dgn siapa, pakai baju apa... pada dia itu psyco sangat.. serammmm dik non... fatal attraction!!!