Wednesday, January 09, 2008

Nuffnang lagi...



last month Nuffnang anto first payment kan...



tara taraaaaaaaa....2nd cheque pun sampai, ada 2 lagi cheques pending. yang ni x banyak RM66.23 jer...janji ado!

yang belum letak iklan Nuffnang lam blog memasing..ha apa tunggu lagi? unless korang x berminat nak dpt side income cam aku ni.

19 comments:

epelijau said...

salam tahun baru hijrah buat kak red dan family. Moga tahun mendatang membawa lebih kebahagiaan dan keberkatan..Jangan lupa baca doa akhir tahun dan awal tahun :)

shasha said...

kite dah letak..kite dah letak..yeahh~!! yeahh~~!!

MyHeart said...

wahahaha...makcik kayo!!!

Y u Z z 9071 said...

kak red ajar le cemane nak letak iklan nuffnang ni...kite budok baru blajo

Ziana said...

eh eh..
ado lagik?
:)

syokknye!

eedany said...

bestnya dapat cek :)

singautara said...

banjerrrrrrrrrrrrr aaaaaa....
mana ami, windu sama dia laaa...
kekekekekeke

starstar said...

aii k.red..
saye pon dah try wat..
tgk cre2nye kt page ziana
tpi yg disply kt blog ciput jerk,
betoi ker cre yg sayep bwat tuh?
:)

mikaounik said...

kak
saya daa try byk kali nak letak benda nie tp asik fail jerkkk

saya buat jerr asik kual emel saya daa expired padahal emel tu duk pakai buat blog tau :(

Shah said...

Sedih, belum sempat capai RM50 utk blog lama tu tetiba kena sabotaj dgn orang yg khianat. Lepas tu dah tak de dah paid ads kat situ... Kesian kat aku kan...

Red Mummy said...

aku x tau la camne nak buat..

sume sirman buatkan

tp kat blog ziana aritu dia ada explain camne buat menatang ni

utk shah uhuk uhuks.....halal je la blog lama ko tu..

hahahahaha

yuzz9071 said...

kalo gitu kak red minta le tolong sirman terangkan....plzzzzzzz

Red Mummy said...

laki aku yg bz tu ko nak suh nyibuk kat sini, x de maknanya dia nak buat

pi la blog ziana, dia ada explain camne nak buat

Ziana said...

sy wat repeat entry Nuffnang...
sila sila..

link jek laa sy bagi
:)

Y u Z z 9071 said...

orait...

Heartless Devilish said...

ar..sat lg nak gi blog ziana..nak blajo camner nak buh menatang nuffnang nih...

Lily.Lulu. said...

kite nya dah RM80++ .. tapi kita tak cash kan lagi ..

:D

nak kumpol lagi banyak banyak !!

Ceera said...

erk, dapat lagi...

rejeki... rejeki...

khairilhusni said...

wah... bila request? saya still pending rm600lebih. Mcm takmo bayar jer nuffnang ni.