Wednesday, January 16, 2008

Muskilnya...

x de orang ke kat blog aku ni..

sunyi sepi sungguh.

aku pun nak menyepi lar...

14 comments:

okidokisan said...

saya ader..

hehehe...

cepotet said...

ehehehe. cumel je kak red ni. bukan takde orang kak tapi pepagi ni memasing bz kot. tak pun, ngah cover cover dari mr bos. :p

Mrs. Sheikh said...

akak merah...
tak menyepi ada..
jadi tukang baca dan tukang senyum....
anyway kasut mu itu sungguh2 lawooooo

mummysyafie said...

ada la kak red...

MyHeart said...

ni nak mai singgah jap.....kasut meghah tu cantik di kaki mu tapi tidak di kaki ku....

Lestat said...

ado ni ha..eden punyo tompek jo takdo papo. Tongah poning ni nk uruskan macam..lily tau..yay!!

mikaounik said...

uiks kak..saya ada nie..ari2 duk masuk blog akak....:)

vangardx said...

huhu..slalu je singgah..kenapa cakap mcm tu?

pu#mawar said...

dari pagi dok ngadap blog kak red... jadi pembaca ajork... jangan la menyepi... kang anagau saya..

miss aussie said...

ade je kak red. jenguk sini tak sempat tinggal komen aa. eh, ada souvenir from aussie ni, camne mau bagi? dah nak basi souvenirnya. hehe.

Princess Redbloodsnow said...

neh zie ado neh

:P

apdet jek kak..kkdg z jadik silent reader jek sbb kan normally bile click comment box akak neh...mak aiiiiiiiiii sure arr payah.

dunno y gak arr..

Heartless Devilish said...

kalo pepagi mmg saya takder la redmummy...
tgh tungkus lumus bersilat dalam kelas...
nak baca bole..tp kang baca sesengeh sesorang...bebudak keliling plak..
dok nengok naper ticernye sengeh sesorang depan laptop plak..
miakakakakaka

eiza said...

mane sunyi nye kak...happening je kt cini..

muin said...

hikhik..tetiba je meriah kari...hi kak red