Tuesday, January 22, 2008

Nama saya gegirl...


gambar saya lagi. saya suka ambil gambar. saya juga suka ambil gambar saya sendiri.



ini ibu bapa saya. mereka adalah bloggers. saya belum ada blog tapi satu hari ibu akan buat saya blog coz ibu kata saya sangatlah very the little diva.



akhirnya saya berjaya mengambil gambar ibu bapa saya. awak nampak tak?? awak tak nampak ke? belakang saya tu ada kepala ibu bapa saya.



nampakkan? pandai tak saya? terima kasih. saya tau saya pandai ambil gambar :P



Abang saya sudah tidur, jadi saya tak boleh ambil gambar abang saya.



10 comments:

Heartless Devilish said...

so kiut.. kecik² dah pandai ambek gambo..
kak red dah sehat lom?
rehat la pepuas sementara bole rehat nie ek...

Mia Aqilah said...

Hi Gegirl...nama saya Mia...tapi buat masa ni saya tak sihat..macam mummy gegirl...nanti dah besar kita sama2 ada blog sendiri just like our mom...ok

mikaounik said...

gegirl..akak nak mintak autograp bleh tak :)
daa beso nnt suruh daddy beli DSLR erkk,nnt leh tgkap gambo byk2 yg lagi cantik & meleeeetoppsss :)

darling8tabby said...

pandainyer gegirl..nanti suruh mummy bukak blog untuk gegirl cepat2 yer..heheh

eedany said...

kelas ko kak... anak beranak jadi blogger.

Beruang Madu said...

lepas ni korang anak beranak berbual pakai YM jerlah yer.. jadi kalau ko nak maki hamun anak ko... bapak tak dengar...gitu... dah kalu ko nak umpat keji pun tak sapa tahu... boleh gitu??

Red Mummy said...

heart - sudah puas terbongkang arini, sihat le kan kan kan

mia - wah arini anaknya lak bg komen ye, umi nye mana

mika - akak? bukan ko auntie ke? wah wah kooo nak muda je ye

darling - u didnt x jwb my ym tau tau tau

eedany - marilah msk kelas memblog

alo bear - penat jari je ketuak ketak pakai ym, pakai suara aku lg berpandu!

Witty Angel said...

hahhahah so cummilll

Beruang Madu said...

kelasss ko mak merah... stail mak mak kat kampung masih dikekalkan.. jerit anak sampai hujung kampung dengar... bagus bagus... tak lupa asal usul

Red Mummy said...

witty - cute cute kan?

bang bear - wa olang kampung ma....