Saturday, January 26, 2008

Pancit...


balik dr hajris, Sirman ajak tengok keternye. hah pancit lagi...hiks. tyre belakang tu mmg dah uzur gamaknya, dah leh timbang kati tp x gak dia let go. ko hengat jual keter cam jual air liur. ada orang bley order itu order ini, mintak tu mintak ni, bagi air liur jer. duit tak nak ulur seposen pun.



ziana dopsen ko akak dah bayo kat blog kan kan kan? ahaksss...



abang and gegirl menyibuk nak tolong sama...



gambo kita maintain kecik lah, mmg lah apa ada pada blog aku kalo x de gambo, tp syukur lah ada gak gambo kecik dr takde gambo langsung. and kira ok lah gak aku bukak blog dari kontang private kan.


sila jangan makan ati, mmg kalo kita makan cili of cos la rasa pedas so kalau tak nak rasa pedas, jgn makan cili, makan lah gula-gula. gula2 rasa manis kan??



mulut manis orang suka


mulut jahat?? org x suka kan...orang yang berterus terang over direct kadang2 dikata mulut jahat tp eloklah ko terima hakikat mulut yang manis tu sokmonya bermuka2, nak katup mende yang dah busuk.



oh pelis...excuse me, ai nak rehat, penat bershopping x hengat ngan laki.



3 comments:

Mat Gebu said...

Salam "kak red"..ooo ini lah dia red mummy yg femes tu yeaa...singgah sekejap...Terperasan nama "kak red" dari blog Dr Hannan moscow...

muin said...

Aiseh panas semacam je rasa..x bukak aircond ke ni?erkk..hv a gud weekend k.red n family

Red Mummy said...

iye mat gebu inilah akak si hannan moscow ituuu

mana ada femes, diva jugak adaaaa

**aduh jgn muntah uols sumer


muin pi le mandi kolam renang, mana de panas...spicy jer