Monday, January 28, 2008

DVDs

on the left are the kids dvds collection, on the right makpak nye punya. beratus dah aku collect.

time to let it go babeh... for the parents punya lah, kids nya mana boleh.

kalo kat tmn tenaga i paid RM60 for 10pcs, i m selling half price for 10pcs. terpaksa jual coz dah x de ruang nak letak, aku cuma amik simpan yang fav movie jer, ada lah lam 20 kpg.

lelebih sapa mau?

22 comments:

izal said...

dvd yg ehem2 mana kak..mesti kat bwh2 timbunan tu..hiks...

Red Mummy said...

ehem2 apanya?

dvd sanding kawin akak ada..ko nak beli gak ke?

one love said...

akak red, macam gembira sahaja berita yang diposted ini.

ada dvd cerita zombies tak? kalu ada, kasi saya beli.
nak kasi suami. kalau ada byk pun boleh.

izal said...

heheh....ok boleh gak...tp jgn tersilap bg salinan dvd mlm pertama pulak kak...huhu...

faizabelle79 said...

kalau free ape salahnyer..hik

Red Mummy said...

one love - berita gembira napa ek? citer zombies camne ko nak? details lah yang oi..

Red Mummy said...

izal - x de kuasa le aku nak buat3 mende gitu, ko ingat akak ko ni akal pendek hapa...hisk budak ni ckp 18sx je la dr tadi tau

faizah - x de free2 dah skang ni, semua aku caj, x larat dah tanggung orang, x larat dah nak jadi 'baik'...org yg benar2 susah je aku sanggup tlg.

MNN said...

malam nih bukak bonet keter tepi hajris.. he he he.. :)

suw_pattzy said...

akak senaraikan a cite ape ade..ble pilih nk bli yg ane..

Arin said...

kak red, jadik le tokan DVD kat area umah tuh..sure org beli nya sbb haraga half price..hehehhe..

Red Mummy said...

mnn - takut kena ambush jer...naya lak aku tido balai mlm kang

suw - nak list down? ko saje nak nyusahkan aku... dah x per x per..mls le teman nak list down oi, anggap saja apa dvd yg korang nak sume ada except 18sx aku x de ye.

arin - dah ada org nak, tp biasalah aku nak letak bidding kahkahkah

bengang je org yg nak beli tu..

nasazfrog... said...

hai kak red wah btol ker nak lelong cd tuh,,, elok lagi tak.. braper hinggit?? citer aper yang ader?? action movie ader tak??

Heartless Devilish said...

kak red..citer seram ader?
citer hantu2 gitu ar..
tak kesah lar dari negara mana..
janji citer hantu..
minat giler citer antu nie

Pyanz said...

Saya nak.. saya nak..

Camne nak collect?

Ziana said...

kak..
cirte best2 ade?
bak mai 1-2 keping
:)
cecuti leh layan!

Red Mummy said...

katak - ler akak dah ckp kan. akak beli 10pcs for RM60 so same numbers but half price

heart - citer seram talak..wa talak suka itu citer2 hantu, wa manyak penakut wooo

pyans - nak nak nak bagai, akak dah ada buyer, so ko nak kalu kena tunggu dvds mana yg dia amik

ziana - ko kena specific apa cite ko nak takat 1,2 akak leh tolak tepi..

one love said...

akak, apa aje cerita zombie, tak kesahlah zombie yang real ataupun tak berapa real, akak simpankan utk saya ye. suami saya suka zombie. mereng agaknya suami saya itu! dia study filem2 zombie.

manalah tau akak ada banyak cite zombie. yang mengarut2 pun takper. saya bayar lebih pun takpe...

umah saya dekat je ngan VA akak tu. umimia siap ajak pegi sergah lagi kejap tadi. sesuka ati je kan bila saya cite akak nak jual dvds!

berita gembira? sebab ada tokan dvd murah kat sini ler. hahahahaha

mad redo1 said...

makcik, nkao buat jelah amal jariah sekali lagi, CNY ni mad redo1 datang ambik borong, kita exchange ngan kopok (lagi2 kopok)...

hehehe...

babyarisha said...

oh kak red,
mostly citer² baru kan dvd u tuh?
leh ler i amek gn 1/2 price.
okeh? okeh?

awieworld said...

kak red, ada citer seram tak?..hantu siam atau seram cina punyer?... kalu ada nak beli la. sbb citer seram dan hantu mmg favo movie saya. serius nie, bukan main2.

..eliyashaka.. said...

alahai..klu kat penang bleh cek beli kan.btw,kat png pny dvd tersgt la murah.rm40 for 11pcs (beli 10 free 1)..klu rm60 agaknya leh dpt dlm nam blas dvd kot..promote ke neh?huhukss :D.nway i like to read ur blog.gegirl is so cute!

Red Mummy said...

ler..sesabo le korang oi

nnt aku audit balik coz my buyer is the first priority

buyer aku dok jeling je aku letak lam blog..dia takut korang sebat sebelum dia