Tuesday, January 15, 2008

So so...



ngah menjadi kuli dan mandur memunggah berkotak kotak di loading bay of klcc to transit at Central and to be moved to Menara ... load and unload!


kelas kan keje baru aku



hapa taknya, nak sangat tukar line, mik ko red diva.



sebenarnya aku bersyukur ngan the new place ni, at least arini aku x pakai kasut setinggi langit aku itu, haruslah pakai semi flat pasal nak bersilat gitu kan.




Cant call 'future' anymore for my new comp and position. Oh btw, ramai sangat anto resume for my submission, sila lah bersabar sesangat ye, my JB's office will commence only after 2,3 months.





1 comment:

singautara said...

hantaq resume keja apa wei, ada keje kosong kat opis hang ka?
aku nak weiiii...hehe