Friday, January 11, 2008

From VS...

price tag pun x tanggal yet...



satu dari a few yang dibeli from the VS.



bagi korang nengok sket2 jadi la ye.








13 comments:

Umi Mia said...

canteeekkknyer.....suka......

Ziana said...

tantekkkk!

Mrs. Sheikh said...

ni sah2 seksi meksi ni
your're my angel my darling
huhuhuhuuhuh

sayda said...

im not lady from nz dah. i am now back in malaysia soil. hehe
akak can change the link oledi ok. ;)

Hannan said...

akak, sama la yang kite punye tu ek ;)

Red Mummy said...

umi n ziana - tantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!


husna - eh eh x nak komen la.. :P

sayda - nnt akak edit ye, mlm2 kang..

nan - ko pakai masa ko tuko jadi nyah ke jadi pempuan?

ce ceghita kat akak sket nan

Y u Z z 9071 said...

tengok sket pun dah cantek...eei untungnye kak red ni...bertuah badan

Emmil's mummy said...

hohoho..harituh tgk ada kaler itam..sexy n cute benda alah tuh..comey lah akak merah kita malam nih muahahahaha

Shopaholic Mama said...

hmmmm, i wonder how it looks like....

Red Mummy said...

ahaksssssssss

korang ni

suka mende2 gini ye

aNgRiAni said...

cantekkknya kak red...kite pakai avon dengan triumph jer...wawawawawa....

Red Mummy said...

angriani - akak ko ni ha biasa pakai emm....kain batik ajer..ha lagi jimat ok!

amybarakbah said...

huhuhuh alaaaaaaaa nak tgk full puuulleeezzz hehehehehe

nie ada nak kena ketuk paler gan mummy red nieh aheks

sure sexy nohhh.. i loiikkeeeeeee

siap demon demonte lagik.. perhhhh