Thursday, January 31, 2008

My New Pants...

Location: Depan sekolah agama abang
Time: Every morning at 730am

mummy x boleh hantar abang masuk dalam ye? Oh Mummy pakai skirt...



so aku pun beli lah seluar 5 pasang sekali rap...agak2 lah kan kalo nak beli sampaai 30 lai, kalo selai dah 80 inggit, ada yang RM150...kira2 la sket kan. Sent to Auntie Yuli for alteration.


Bertaun2 x pakai seluar panjang pi kerja, hem...demi anak. apa saja untuk anakku lah.


**Mau satu opis aku terpandang2 nengok aku ni nanti.

13 comments:

awieworld said...

UIK...jadi akak biasa pakai skirt la msa kerje?...

bg saya la, akak pakai apa pun cantik. mmg sesuai!!!..

kalu akak pakai suar panjang, lagi la ramai yg tertawan, sopan santun macam "perempuan Melayu for ever n ever"...kan kak kan kan kan!!!

Red Mummy said...

unfor yes, i wear skirt everyday, not even bj kurung.

viruspadu said...

la... baru ku tahu... kakak ku ini pakai skirt hehari yer...

nanti dah pakai suor tu harus la ditayangkan disini...

Red Mummy said...

ye harus ditayangkan...

camne le gayanya kan kakakakkaka

ada le lam setaun aku pakai 2 ke 3 kali kot baju kurung itu pun sbb ada event

mikaounik said...

demi negara..opss demi abg tak salah kan kak...

perubahan beso utk kak merah..cayunkkkk..pasni sabar menanti kakmerah bersama suar baru nyerr..heheee

Ms_MER said...

taun 2008, kakred pakai long pants p keja. Anak2 punya pasai, ubah p la kann..Org kecik, pakai pa pon elok

Ceera said...

lor, saya plak payah no nak pakai skirt.. hehehe

cepotet said...

tak sabar nak tengok gaya akak pakai skirt. nnt publish kat sini eh kak. wat ala ala model gitu tau.

akak tempah katne yea? angkel tu mmg pandai jahit ke kak?

Red Mummy said...

ler..pakai seluar panjang ler. dah tentu aku pakai skirt2 ari2, cepotet ko mimpi ke mana ni?

angkel tu assistant auntie yeli, dema mmg handal menjahit. istana negara punya tailor maa

Mieza said...

sekali sekala takpe kak tkr fesyen..mesti lagi ngancam gitu..demi anak..oklah tu kak.

Heartless Devilish said...

beshnye kak red bole pakai suar gi keje...

alangkah bahagianye aku bole pakai suar gi keje..
naper lar gomen nie tak kasik pekerja wanitanye pakai suar?
kalo la pekerja wanita gomen nie bole pakai suar..
aku la gadis yg paling sonok..
aku hari² pakai baju kurung..
pakai skirt biler rasa nak pakai..
sian skirt dalam lemari tuh..
aku takbole pakai skirt sgt la..
kang anak murid kata..all boys laks tuh
'today ticer looks so cekci'
aiyak..

flinty.farah said...

sy dah lame perasan kak red mmg asyik berskirt je. tp ade sekali x silap sy kak red pakai pants. ada kan. nak kena korek archive ni. ahaks

Red Mummy said...

farah kalo wkend mmg akak pakai suor tp itupun 3 quarter. kalo pi opis mmg takde

ko bukak le kalo ada, mmg ko x kan jumpa gambo pi opis pakai suor la..