Saturday, January 12, 2008

Too expensive to pay...

the private room



the whateverdonnoler standing infront of my table...



the view from my table too...


the starter


the solomon, my main meal





the dessert

my main course was RM88!!!! mcm tu jer lapan lapan...perkhhh haii. dessert was RM32...

terima kasih ye tuan director for the luncheon treat yesterday, wpun aku mintak tuko ke klcc jer, tp dia tetap gak nak makan sini. mahal sgt for me to pay, wpun i m still in the affordable circle, aku rela lagi beli kasut eclipse dr bayo memahal kat sini. tq too of course for the farewell gift that u gave....red swatch watch.

sedap ke rasanya...

kureng lar..




6 comments:

Mrs. Sheikh said...

cantik view dia
kat ne ni kak ?

Being Normal said...

makan kat tempat 5 star memang camtu, cantik segala bagai tapi selera tak sama ler...

soalan cepu mas, siapakah director itu??

Beruang Madu said...

astaga...mengarut bangetttttt... kalai aku lah itu dah harga buffet ramadhan kat hotel beso memana... dan aku leh makan sampai tebungkang, ko bayo ker direktor tu bayo dik non... hilang akal... 5 main course kat Bora Ombak gitu!!

~LIZA~ said...

yummy!!

Red Mummy said...

husna - pacifica, MO nxt to klcc

liza - kerana tu lah aku x nak letak gambo n mukanya...aku suspect ada more than 10 ppl read my blog from 'our' place. ahahhahahah

bang bear - dah tentu la dia yg bayo, dia banjer aku farewell lunch kan...ciput je for them makan kat sini...

yes liza, yum yummm

Beruang Madu said...

yer lah kan... org tak kuar zakat habis kat situ jer lah duit diaorang...