Wednesday, January 16, 2008

Wed morning...

betullah aku penat..sirman went off to work jer, aku terus membongkang...i think 1030pm pun lom lagi kot. usually kalo x midnite, selagi tu mata ni x leh tido. means aku kena letih gila2 nya letih baru geti mata nak lelap.

gegirl lak mlm td ada caughing, 2,3 kali aku berjaga takut dia cam nak demam plak..

so she wont be going to school today. let her rest.

aku dah bangun cam biasa la at 6ish tadi, mlm td abang request roti canai for his bfast, so odw back home pagi ni, sirman dptkan dia roti canai. tp separuh je dia makan.

i m heading to Menara now...

1 comment:

okidokisan said...

semoga selamat sampea..

selamat berkerja di hari rabu!