Tuesday, January 08, 2008

Expensive meals...

dah 2 pagi aku makan nasi lemak mahal lam klcc. 2 pagi aku tak dpt beli kuih or ns from the usual makcik pasal aku rushed anto abang to sek agamanya. kalo aku nak gak ns lemak makcik, kena wasted another 10min. udahlah jalan loke yew n tun razak makin menyakitkan jiwa. motor pun bley bergaduh sarat sgt jalannya.

n a plate of ns lemak wt teh tarik, cost me RM8 per day. usual makcik caj aku x sampai 2 inggit. mana leh tahan babe....




fed up wt nasi pauk lam klcc, aku tapau a&W and makan kat opis. mmglah tak kenyang tp at least rootbeer n fries nya aku leh berulang mkn minum every half n hour.

nak diet, malas. the only thing yang aku rindu sgt nak buat is to hit my squash back.

7 comments:

Mrs. Sheikh said...

nampak enak dan sedap dan fresh je burger tu...

Ceera said...

makan pagi je 6 hinggit, adeh la... nasib baik kat sini nasik lemak 1.50. Itu pun kadang2 je saya bfast... saya susah jenis susah nak bfast..

Ziana said...

kak,
sy penah mkn nasik lemak kat food court klcc tuh..
rm9 sepinggan!!!
gile ke ape?

budleee said...

tak leh ker bwk bekal sendiri jer red mummy?? :p

Normaya said...

RM8 for nasik lemak? huhu..

okidokisan said...

windu nak tgk entry akak main squash, badminton, dan segala bagai lagi sukan neka..hikss..

Red Mummy said...

x sempat nak berbekalan, dpt siapkan bekal anak2 jer..

tp x pe, ngan ada blog ni sirman sudha belikan makwe cunnya nasi lemak BTR..

ater dia pepagik baru balik dr opis kan..sian le bininya kena bayo 8 hinggit for bfast gitu