Tuesday, January 22, 2008

Die hard fan...


itu semua hanya sandiwara
bagi memanipulasi mata yang membaca






anw, ari ni i had YM conversation wt pembaca tegar Red Mummy...sekecik2 ayat aku pun dia bley tau. very the terharu.

We will meet one day....he s not based in KL, so kena tunggu bila dia mai KL. ada lagi pembaca tegar cam itu orang? maju maju la ke depan...

9 comments:

LILY SAFIYYA said...

merahnye makngah...meriah tul blog ni...tk pernah singgah sini...tp menarik dan akan singgah lagi..

salam perkenalan

Ziana said...

pembaca tegar?
sy tegar x kak??

MNN said...

i jd long live fan udah ler.. :)

ad said...

cik khumaira akak Kak red..err..kalau seminggu 3 kali dtg kira tegar tak??

mikaounik said...

hhuuuiii..bkn duk kl..pembaca tegar..ermm saya kerrr..
auwwahhhhhhhh perasan jap..heheee

Overrated Dentisz in Town said...

owh akak sakit gigi ke??ermm ni mesti kes malas nk berus gigi..kwang3x...kalau sakit pergi la jumpa dgn dentist berdekatan..saya jauh ma...unless sanggup menapak ke tawau ni!huhuhu

Red Mummy said...

lily - salam perkenalan to u too..


ziana - aku kena borak ngan ko either ko ingat semua on me, budak tu semua dia hapal

mnn - itu sudah baik, ko bukak blog merah ko pun sbb mak merah kan kan?

ad - khumaira tu sapa ek? hehehehhe...3 kali x tegar dik, ada orang 5,6 kali sehari.

mika - kita kena ym baru akak leh test market ketegaran ko..

encik dentist - itu lah ayat yang akak ko ni paling mls nak dengo...jumpa dentist cam jumpa mak tiri yang very the zalim. x suka la ai tau

Princess Redbloodsnow said...

pembaca tegar tuh a.k.a. Lalat ker kak?

hehehe..

pu3mawar said...

kak red kalau setiap jam @ 2 jam sekali nengok tu tegar ker? hiik hik hik