Monday, January 07, 2008

Cerita Kak Kiah...








tiap kali dema jumpa, ada je selak kain kak bedah kiah dema buat tau...

aku pun tak tau la apa yang dema gossipkan. Reporter is being reporter, but the little girl, korang borak apa actually?



mungkin kerana terganggu dek kacauan kami, dema beralih mengumpat kat balkoni.

Sedihnya gegirl bila berpisah kat lift...aku janji ngan gegirl, kita jumpa lagi uncle cantek very soon.

4 comments:

^eMiKo^ said...

wah... ade bkt jadi reporter gak gegirl tuh.. hehe.. selmt kembali to work!! hehe... happy2 slalu...

tukangtaip said...

Sungguh chomels dan slim gebu reporter ittew.

Ziana said...

tgk pic 2nd and 3rd last...
hehehehe..

mcm little dive ditemuramah dek repoter!!
diam xcercise bagai...
mcm nk masok TV..

ade pekembangan terbaru ke little diva?
story psl skolah?
heheheehe

cute jek pic tuh..

Beruang Madu said...

errr.....red mummy.. I ingat announcement pasal blog kena block tu dah boleh remove lah...kan kan