Friday, January 18, 2008

Red Swatch...



since today whole day aku dok kat klcc's office, i went to Swatch shop, remember kan last wk aku dapat hadiah from a Director for my farewell gift. Sempat aku tanya kat sini harga jam tu, it s RM325. hiks..... terima kasih tuan director.




Aku terus bukak the red Fossil and sarung my new red swatch. sangat selesa. Balik umah Sirman cemek tengok adiah Red Fossil dia dok lam box, ling oit...ai pakai tukar2 la...




terpaksa la mula semula koleksi jam2 tangan kami, actually no 2 from the right is sirman punya, the rest 3 are mine. Harus la kaler merah, takkan aku nak pakai kaler lain, ko hengat aku blue green diva? Koleksi lama2 semua dah kena sebat dek pencurik penyangak yang pecahkan masuk our house 2 years ago. Bukan takat barang kemas, koleksi jam2 tangan aku n sirman pun dia sebat. %^(_*^$ sesangat tau!



Aku tak selesa wt the Red Fossil itu coz talinya leather. aku suka tali besi, so i will find the Fossil's shop here and mintak tukar tali to s/steel. Berapa la kena tembak nanti tu... aku google x jumpa la kedai Fossil kat Msia, x de ek. kalo sapa tau kat mana ada, mbe dia jual tali besi Fossil tu kat kedai jam memana, u let me know ye.




Mark your fon calendar - 11 July is my birthday. lalalala...



17 comments:

mieya cool said...

rasenye kt the garden MV ade satu kedai fossil...

ida said...

ada...tp i pun tak igt kat mana i nampak kedai fossil tuh. either OU/midvalley the gardens/piramid new wing. but ada mmg ada.

lisliana said...

hi red diva.
i penah pegi kedai fossil kt curve.
tp kecik je la kedai tu.
try la cari k. ;)

lyana~ said...

the curve ada, pavillion ada, OU pun ada. banyak la kak!~

Jie said...

ewahhh...aku mark dulu tau

kat blog Puan Belacan tu

kamera aku dah masuk air..

ha ha ha...geliden!

Anonymous said...

kat the gardens midvel ada la kak red..besau gak kedai dia.siap jual handbag fossil lg..

Jelly said...

fuyoo... awal thn dah announce besday....

Nak wish awal2 la

HAPPY BIRTHDAY RED!!!!!

shasha said...

kak red...ur swatch lawa sangat..saya peminat swatch yg tegar...

rynz said...

kak red,

ni fossil kat sunway pyramid

Fossil G1.102 603-56221263

trylah call no tu tanya kat mana lagik ada outlet dia, kat cineleisure mutiara damansara pun ada tu hari sy beli watch kat sana...tp no phone takder

rynz said...

THE PAVILION (opening Sept 2007)
Lot 4.48, Level 4
Pavilion KL Shopping Mall
Jalan Raja Chulan
50250 Kuala Lumpur
Malaysia


THE GARDEN (opening Sept 2007)
Lot S-206, 2nd Floor,
The Gardens, Mid Valley City
Lingkaran Syed Putra
59200 Kuala Lumpur
Malaysia

Red Mummy said...

terima kasih for sharing the information

nnt aku gegarkan tpt2 itu

preferably kat TG doket sket.

thanks muahssss

Ziana said...

lor..sy br nak bgtau..
sume dah bg list
:)

so..pi serbu kak!
:)

mrs.sheikh said...

tahniah tahniah..
happy anniversary..:)

toyot.aziz said...

kak red, klcc tu bukan ada booth fossil ke kalo tak silap saya..
tingkat 3 ke apa..kalo kedai tu ada lagi la..

try la tgk

Nad said...

Kat singapore! Hehehe..

Kedai fossil memang merata, tapi most shops tak handle part tukar2 strap ni, etc. Kene carik bapak kedai... gitew. Here there is one main office somewhere in town, masa tu I also wanna change my leather strap, tapi kedai2 fossil yang biasa tak give that service.

So I think kat m'sia pun gitu kot? Susah nak carik ...

ak_0143 said...

ehem.. pomot bday nampak... hehehe

Red Mummy said...

berguna gak ada blog ni kan

senang je kawan2 leh tolong

full info bagai

tq tq...

ak - bday kita kan sama..so aku pomot bday ko la gakkan kan kannnn