Friday, January 25, 2008

run run run ...

Arini kena main kejar-kejar....

Dr menara ke tower
Tower ke menara
Balik ke tower

Sompek gak ke eclipse dan isetan...

Dapat bantal pun sedap gak ni

10 comments:

Umi Mia said...

wah..dalam sibuk2 tu sompek gak shopping....kelassss...

darling8tabby said...

hectic nyer...nasib la u super power! heheh

tentangseseorang said...

haaa ady plak takleh lunch. selalunya kalau lunch akan alergik. terutamanya mata nih. eheheheh

capik said...

stamina kene tgi nih kak red

maelbest said...

ahha,..x dapat bantal tapi dpt g eclipse ngan isetan tu pon dah cukup kak kak red,..ahahhaha

budleee said...

kak red, those better be confortable shoes :D to main kejar2

Aladdin a.k.a. Gustiadipati said...

Amboi...kejar2 dengan tumit tinggi? Baik2 nnt tak sampai ke Eclipse pulak...hehehe (",)

Heartless Devilish said...

kuat tol kak red nie..
salute ar..

Being Normal said...

k red, didnt know you were in the building, biler nak lunch...

Red Mummy said...

umi - sempat kita ym td kan hahahaha

ha darling - sempat gak kita ym td kan

ler ady - korang bertiga ni mmg aku ym ngan korang le td ms aku ngah sibuk2 tu

capik - ckp cam senang oi, tulih cam best jer, tp stamina aku dah kiok sesangat. penat

mael - mata terang tau akak ni bila tang2 soping

budlee - so far so good, akak biasa gak lari ngan kasut tinggi 3 inci yer...nak cepat nye pasal..

aladdin - dah sampai dah rembat dah pung! hehehehe

heart - bila nak turun kl?

BN - bila nak lunch ek, tues taken, try thurs..eh play by ears lah, aku skang asik lari sana sini la but most of the time aku kat tower.