Saturday, January 19, 2008

Replacement Class...




Saturday noon abang kena sekolah ganti for the CNY soon. mencanak aku ngan sirman bersiap ngan x masaknya lagi, pasal a nite b4 me and sirman bantai layan dvd back to back. so we took our lunch at Taman Tenaga, quick one.



lemb tollah couple 2 orang ni. it was so hot n sirman boleh keluarkan payung ciput tu satu jer. aku ngan abang berpanas. dia ingat makwe dia jer..yg ktiorg ni dia put aside. cik ati kitorg ok.



abang dah msk kelas 3 min baru lah begnya sampai, dah tu dad ngan gegirl berlenggang cik kiah jalan dari parking to class kan. Yes Miss Pink takde, dah balik kot..kitorg pun sampai lambat 5min daaa.



alah gambo tekecik lak hiks....ai lupa nak set kan large for this one. takpe lah jimat lagi space aku, konon gitu.


encik botak yang tersangatlah licin kepalanya, yes i owe u a story bout his bald thingy ni.


lets go babe, ari sabtu kita ada byk projek nak pi, anniversary x anniversary, banyak benda nak buat.

aku ke penyebab Sirman membotakkan kepalanya di hari anniversary kami? y me? y y yyyyyyy...

tell me y tell me y

jiwang karat le pulakkk..

3 comments:

mrs.sheikh said...

aduhh kak red...kenapa dibotakkan???

Hannan said...

tu diaa,... papa rock mendukung si anak :P

Ziana said...

aiyokkk..
lenggang cik kiah sirman and gegirl..
sweet jek tgk..
:)