Monday, January 21, 2008

Ibu saya demam...


ini ibu saya. ibu saya sangat sakit. ibu saya kena demam. hari tu saya demam, lepas tu abang saya, n now ibu saya...


kepala ibu pening2, ibu sudah demam sejak semalam. hari ini ibu tidak pergi bekerja, ibu saya tunggu ayah saya balik kerja utk hantar ke clinic.



ibu saya sangat marah bila bapa saya mahu amik gambar bersama seluar tidurnya. diva kah pakai seluar tidur..hehehehehe..


temperature ibu sangat tinggi, ibu terbelahak bila kerongkong ibu diperiksa oleh doctor yang sudah masak dengan rekod kesihatan ibu.


sambil bercerita, doktor suruh ibu makan ubat itu dan ini, sila habiskan antibiotik. doctor bagi ibu mc 2 hari, ibu perlukan rehat secukupnya.


ini ubat utk ibu saya, kesian ibu saya.



dan ayah saya terpaksa memberi makan ubat pada ibu saya yang sangat degil utk makan ubat itu.


doakan ibu saya sihat ye... saya sayang ibu saya.

19 comments:

anom said...

Get well soon .... & keep blogging :). that's the spirit!!!

MNN said...

sirman, abg & gegirl,

Make sure redmummy mkn obat..
Kalo dia xmo mkn.. ;) geletek dia smpai dia dgn relahati mkn obat yer.. :)

Take care red!! :)

Nadhirah said...

Get well soon Kak Red.

Gegirl terrer blogging seh. Boleh lah mase K Red tak brape sihat ni kan. Kekeke.

:)

Beruang Madu said...

lahhh kesiannya... apasal lah tunggu sirman balik.. aku leh tolong apa... bukan jauh pun.. teruknya ko sakit.. are u sure its not denggi macam amri tu... sekaran gdah baik lom dik non (dia release tak komen aku nih, ke dah tido)

Mrs. Sheikh said...

moga cepat sembuh....

echah_syed said...

alaa cian kak red..demam ekk

rajin mkn ubat & rehat bbyk..

sayda said...

get well soon.
amin~

Shah said...

Waaaa Gegirl dah pandai blog ye? Hehe

Laaa sorang lagi sakit pulak. Pesan kat mak Gegirl suruh rajin-rajin makan ubat ye...

aRa said...

Get well soon kak...

cepotet said...

moga cepat sembuh sis. dasyatnye demam akak. stress ke kak keje? take care tau!

Witty Angel said...

get well soon!!!

mikaounik said...

kak
jgn luper mkn ubat...ubat kasi abih tau :)

nn said...

rerajin makan ubat...
semoga cepat sembuh....

flinty.farah said...

get well soon kak red :)
jgn x makan plak ubat tu.. jgn degil.. kang piat tinge kang.. hehe..antibiotik tu kasi pulun sampai habis tau..

ita.itu said...

mkn ubat kak..:)

izal said...

makan ubat & byk minum air kosong..get well soon...kak red..

darling8tabby said...

get well soon red!

Red Mummy said...

ibu saya sudah sihat
wpun kahak dia keluar setiap setengah jam
teirma kasih semua
ibu sudah sihat..

budleee said...

hurmm baik jaga si sirman tuu, nanti dia lak jatuh sakit

its a virus, very infections...