Monday, January 14, 2008

Good job Sirman!!!

Sunday 1130am

Sirman starts his membalut buku sekolah's project, by himself alone

Lelain jadi tukang sibuk

The wife jadi tukang tengok


Project habis only at 330pm


Itupun some of the plastics pakai yang dah siap berpotong A4 ye...


Anw, tahniah kerana berjaya menjalankan tugas membalut buku sekolah Abang dan sekeping buku tulis gegirl (she insisted).


6 comments:

^eMiKo^ said...

waaahhh.... kagum!! sgt kagum.... tringt mse kck2,mak yg slalu tlg balut,ayhnye xtlg pon...bile dh msk djh 4 mak soh wat sndrik...biarlah buruk pn,tp puas ht... hehe..

Ezzudden said...

sy tak penah buat sendiri...slalu ngarap kat mak je..tp yang nih bapak nyer yg buat...jarang2 nih...

mikaounik said...

wahhh dolu paling malas nak balut buku pakai plastik..saya suka pakai pembalut hadiah jerkkk

Red Mummy said...

mmg la sokmonya mak nye ni ha yang buat

tp kan apaknya just got back from US gitu kan

so kena la layan kerenah anak2...

n some more dia kan janji nak jdkan mak merah ni Queen utk few more weeks and months...

hiksss

murnie sangat said...

wah..gigih en sirman ye..

Ziana said...

saya suke balot buku!!
tapi dah lama x buat..
:)