Thursday, January 10, 2008

The souveniors...

Some of the paperbags yang Sirman bawak balik. so u agak2 je la apa bembarang tu.... ada banyak lagi p/bags from Texas but aku dah gave away together with the souveniors yang we gave to people. Malas aku nak simpan pbag, baik bagi orang sekali ngan adiah2 tu pasal dah overloaded sangat collection p/bags yang ada.



ni la barang2 for our close family members yang masih lom give away. My side done already n not in the photo, sirman's side tunggu nanti balik hometown sana baru bley let go.


Our style is always like this, tak kira lam msia or overseas trip, selalu ingat pada families, n close buddies, sharing the happiness wt them.


Masalahnya Sirman tak ckp kepala agung yang berlebih2 sangat nak bagi readers aku, lagipun, paham2 je lah kan...


5 comments:

f.i.f.i.E said...

kak oiii..
xdpt souvenir..pat paper beg pun jadila..
pinky giteww.Ouchhh!
*Big Grin*

cHiQuE CoMeL said...

kak red... chik suka kumpul paper bags gak. kalau dah ada belen-belen tuh dan tak tau mana nak simpan... mehlah simpan kat umah chik nih. hiks :)

Ceera said...

mak ai... banyak lagi yang pending nie...

pelan2 la no...

Ziana said...

same to me..
x kire dlm or luar..
sure beli something for families n kekwn yg rapat..
:)

ermmm bile nak ke dlm or ke luar nih??
kak..
jom merawat urat otak?
besimpul2 dah nih..
hehehe..

CLEO said...

kak red saya pun nak paper bag guess tuuu. bole kasi dak? hehehe...tapi saya ni tinggal jauh...jadi keje plak nak post.