Monday, January 28, 2008

Shoes from Istana Budaya...





the husband and the wife

sirman is wearing his Timberland

Mine is from Eclipse, 2 bulan sudah beli, baru first time pakai mlm ni.




the faces from the Makyung Endeng Terjeli...

the shoes...

9 comments:

PeachyKeen Team said...

If you're looking for branded kids clothing..do come and visit us at http://peachykeen.fotopages.com for more details.. we have guess, zara, dior, next, gap and etc.. furthermore, we're on SALE now till 31st January 08. Hurry and grab all you want..stocks are limited!

Red Mummy said...

ni mananya lak picikitim ni...

kat sini pun ko nak promote

Yatie said...

dah lama tak ada gmbar kasut cam ni..

izal said...

aikk kak red...yg pegi 2 org...tapi sampai sana ade 5 kaki???

Red Mummy said...

yatie - ada kot last wk ke last 2 wks, ko x pasankot..

izal - dah tentu kitorg 5 org kat sana, ko x baca gamaknya entry Makyung wt my neighbours..

Ceera said...

satu2nya kasut pompuan, hehehe...

Yatie said...

ohh ya lah kot..ms tu wireless kat sini meragam

Red Mummy said...

ceera - yes lor, sume jantan

yatie - at least once a week mmg ada entry kasut..

Shah said...

Alamak kasut antik aku yang dah buruk tu pun dapat masuk blog jugak ke? Nasib baik la kamera Kak Red tak clear sangat kan?

Aku tumpang larik dulu ye.....