Tuesday, January 29, 2008

Di Setiap Petang Itu...



macam ni ler kaedahnya tetiap hari, kalo aku sempat aku amik abang, aku bwk beg abang je la balik. sirman amik gegirl.


but yday aku amik gegirl, coz aku sangkut keje kat setimbun kat tower. sirman amik abang tp dema awal 5min than us, so still gak kena tunggu pasal x larat le teman nak heret bawak ini itu beg. unless la sirman takde kan...



beg sekolah, beg sekolah agama, beg tadika, beg baju kotor, bekal makan sume la lam tu. mak nya bwk hbag maknye jer... saya kan wanita yang lemah..cewahhh!

14 comments:

Ms_MER said...

lawok giler tgk muka sirman hangkut 1 gerabak beg...chewahh kakred dan dan jadik wanita lemah bila masuk bab angkt beg gitu

sazlishaliza said...

a'a la mmg lawak nengok muka sirman. tp tabik la ngn makpak zaman skrg,ank2 just lenggang kangkung je pgi skol.

darling8tabby said...

insan yang lemah gittew...muka sirman angkut lawak je...penant kan..but tu ler anak2 kan..my hubby pun dok la angkut bag anaknye sampai ke kelas..lawan tokei tul..kita dulu2..heret la bag sendirik kan

ita.itu said...

maknyer tkg snap gambo je..ok latuh

viruspadu said...

sy suke statement "sy wanita yg lemah" hahahah sbb sy pun selalu gunapakai statement tu ... ayat menjerat apabila malas nak angkut barang kan

Heartless Devilish said...

hahahaha
byknye bag...
perghh..segala bag ader..
naper incik sirman wat muka camtuh..
cebek je..

ajami said...

lalala.. tawun neh i pun bwkkan beg ank sulong i gi skolah tadika ;-).. 1st time neh!.. huhu!

nasazfrog... said...

lerr banyak btoll beg yang hubby akak bawak.. kiri kanan depan belakang... fuhh kak red tak tolong ker... kesian la hai hubby akak bwk sorang..

faizabelle79 said...

lain kalikena sedia trolley kat bawah..senang nak hangkut sume..;)

Red Mummy said...

apalah sgt barang2 yg sirman bawak tu

compared than aku buat sume angkut sume masa dia takde.

budleee said...

hehe kelakar muka sirman

guna kan dia kakkk guna kan dia sepenuhyaaaaa

pakai diaaaa, sebab nanti di gi balik overseas, sapa lagi nak buat kaaan :D

Beruang Madu said...

kik kik kik kik.... Sirman dah macam despatch boy dah...takper.. alah bisa tegal biasa!!!

awieworld said...

hehe kelakar la muka abg sirman..

tak per, senyum itu penawarnyer..letih macam mana pun, sayang punya pasal, redah jer...

janji bahagia..! chewah...

A Z R A said...

muarghahahahaah....kesian kat sirman!, tapi kelakarrrr pun ada...saya wanita yg lemah.... ;), i use that statement quiet a bit