Sunday, January 20, 2008

Cendol...


alo tembelnya pasangan bahagia ni. ke hulu hilir lemah gemalai je slow motion korang ye...



odw back home, Sirman teringin nak makan cendol yang femes di tempat ini. Aku dah duduk order, mangkuk cendol aku dah sampai baru 2 pasangan bahagia itu sampai. Aku kan jenis cepat n pantas dema kalo berjalan berborak la berayun sembang.



Licinnya pala pakcik ni kan..ha nanti la aku citer kan napa dia kena botak. it wasnt my fault la oi...not me.



kita belasah 3 mangkuk cendol, 2 mangkuk tu aku semangkuk was sirman. gegirl makan light2, budak batuk x leh makan byk.



dia ni baru berdamai ngan aku, dr kat VA asik nak melesing je ngan mak nya. biasa la kalo dah kekasih hatinya, she mana heran ngan maknya. asyik nak bergaduh je ngan maknya ok.. tu pasal aku suka kawtim ngan abang, mak geng ngan abang, gegirl ngan apaknya.

wah pandai la tu awak snap gambo sendiri wt boipren botak awak tu ye. balik pulang kita singgah to dvd shop, aku kemaruk nak layan dvd gak over the weekend, sirman dok qada tengok dvd aku yang byk gila aku beli sepanjang dia kat Houston.





Banyak gambar makcik kiah kecik ni amik wt her dad, gambo mak nye, alah ciput2 jer....

6 comments:

nuris said...

kak red...

eerrr....cam normal kot anak pompuan mmg semedang melesing je ngan maknye...kikikikikik ai ni dah umur 24 pon duk bersingsing lengan ngan mak....ade je mende yg tak sekata....jauh lagi perjalanan kak red ngan gegirl nih.....sabar je la eh...

hhheheheh

Ziana said...

amboi...dah pandai snap pic sendri gegirl nih..
dia close with sirman..but dia tetap ngikut cara akak kan?
:)

MNN said...

eh eh kojack!! gegirl berboypren ngan PI.. huh dasat!! :)

Shah said...

Waaaa baru perasan dah licin habis dah Sirman.

^::redZ-Ziaf::^ said...

saye pun rapat ngan mak manakala adik2 sy yg pompuan tu lebih rapat ngan ayah... adat lah tu kak red oii

ape2 kalo bapak nyer sibuk keje adelah anak jantan tue sebagai kawan buat lawan2 borak kan... hehe

kak red... ape name tempat cendol yg sedap tue...??
sy nak g merase... lame dah cari cendol kat area kl nieh... tk pun yg sekawasan ngan tempa tinggal kite nieh
tolong eh....syg kak red... hehe...!!

Red Mummy said...

nuris - gayanya gitu lah tp x nak lah asik berlengan jer, girls power marr

ziana - yelah gayanya ikut apaknya tp kang kalo kena marah ngan sirman, bondong2 dtg kat aku gak

mnn - boipren gegirl ala2 samseng je gitu kan

hi shah takkan mlm sirman dtg tu ko x perasan

redz - kat2 ngan ttdi, main road very femes mar..uncle tu dah niaga kat situ 20 taun, ada gak rojak sblh gerai dia