Wednesday, January 16, 2008

Branded stuff for u...


wah spentot comel cantik, pakai depan laki harus laki ajak dok jeling jeling manja. gituuuu kan. Marks & Spencer Brand.



ha merah ada black ada...cantik takkkkk?

bukan aku punya la...pun bukan dr Texas.

i m helping my reader, been knowing her through online for quite sometime gak lah..she s based in Laichester, UK.



Her name is Fiza UK and her shop is Charm Kiddy Wear. Ada banyak jual baju for kids gak dalam shop dia. Kat situ ada explain the details. jangan tanya aku ye, saya hanya tolong kawan2 promote di blog merah ini sahaja.





Please do visit her fotopages: Fiza UK



ini antara promotion baju utk kanak-kanak riang ria...tempah beli and pakai. sesuai utk anda sekeluarga!



Semua tempahan atau pertanyaan sila hubungi Fiza UK di:


Email : hafizaraja@yahoo.co.uk
sms: 044 7926231861
YM :hafizaraja

Semua pakaian adalah datang secara terus dari UK dan original.



**Booking Fee RM15 Booking hanya boleh dibuat dlm tempoh 2 hari sahaja. Bayaran penuh hendaklah dibuat selepas tamat tempoh booking. Kos Postage RM6.90

** Tempoh penghantaran sampai 5 hari bekerja (Standard Airmail) tidak termasuk Sabtu & Ahad.

**Pengeposan akan dibuat selepas bayaran penuh dibuat. PM kan nama penuh anda, alamat dan bukti bayaran.

6 comments:

viruspadu said...

kalu bdn cantik, mmg seswai sgt la pakai baju tido + spentot tu, tp perut mengelebeh ni, mana nak sorok hikhikhik... ngeri ok tgk perut nih

Jelly said...

virus... awat skrg mcm mangkuk tepen ke???? relek la pakai kat umah tak pe.. jgn la pakai bawak p shoping mall.... haruuuu....

tapi tgk ur blog tadek pun mcm mangkuk tepen... cun lagik beb.... bole order jgn tak order...

mikaounik said...

comeiiii spenda belang itam,merah,pink..


kak,kalo suami tgk bkn setakat jeling mata,tp mau nyerr tercabot mata tue...oppsssssss....

flinty.farah said...

spentot tu chomelll.
m&s mesti ade size saye kan kak red? ahahahah

Ms_MER said...

spender sgt vasttt tp rasanya size adalah ohhh...huhuhhu

izal said...

kak red...bukan ke spender zaman sekarang jenis low cut...awat tinggi nor pinggang dia..heheheh...mcm mak2 punyer jerkkk...erkkk...