Wednesday, January 16, 2008

Bored boring bosan...

tu pasal aku eran



beribu2 baca



tp sunyi sepi gak..



nak kata aku dah cabut comments board tu belum lagi, well sirman yang x bagi cabut.


elok le korang bercakap, at least ada gak la aku berlawan cakap ngan each entry kan...


....lambatnya nak off duty.

17 comments:

ashketyed said...

ciannyer kak red......buhsan ker?

muadzlife said...

cainnnya tengok so gegirl tuh... apa kata stop kan dulu... half year nnt baru masukkan skul balik....tak ready lagik kut

Jelly said...

jgn stop.. biokan ajer... nanti kalau 5 thn macam nie lagik susah.....

p/s = nak tanamkan semangat nie tiap entry kena ckp... kan red kan kan kan..... nanti kalau red tiajuk susah kita... tadek story nak ilangkan rasa buhsan kat opis nie....

viruspadu said...

kalu boring, meh sembang ngan saya meh hehehe

TJ said...

mana la anak ko tak nangis red .. rambut dia masih lembap nak kena p sekolah lak ... ko kasi dry dulu la .. hehehe

Shopaholic Mama said...

my daughter dulu pun like that. bila nak start nursery school, at first excited. but 1st week aje, nangis2 muntah2 taknak gi school sampai teacher siap plastic & stand by kat toilet lagi.
after 1 mth, barulah settle down.
jgn kasi chan & ikutkan hati budak2
Patience & perseverance my dear....

Ann

MNN said...

lagi 10 minit nak chow nih... ah jom kiter pack balik red!!

orked said...

erkkk..nk ckp ape yerk kak red..kak red nie lawa la...hehehe boleh :D

Girl Interrupted said...

Hello there... in a day 3 to 4 kali jugak i keep on coming to ur blog

Princess Redbloodsnow said...

mane ade sepi jek kak red
tuh...visitor counter kan happening tuh..hehe

p/s:
akak..page akak berat arr
gune firefox bukak pown berat gak

:(:(

sobsobsob

MNN said...

he he gua dah kat melati nih.. :) cepatkan aku smpai.. Hihi.. :) dah order.. Kang aku amik receipts.. :)

darling8tabby said...

hi red! everyday without fail mesti baca ur blog...unless i cuti ler coz takde internet kat rumah kan...heheh

Ceera said...

erk, saya tengok ramai ye orang baca blog kakred nie...
dorang malu kot. =P

Heartless Devilish said...

sempat baca je entries redmummy nih..
nak komen..mmg tak dan..
keje terlalu byk..
utak krem...badan penat..
ati sakit..tinger sakit..paler sakit..
tambah plak skrg...tgh sakit gusi + gg bongsu @ wisdom tooth..
uwarghh...
kat skolah takbole nak komen plak biler masa pree..
schoolnet block la plak tang komen...
nak baca nye bole..kena tgu balek umah baru bole menaep ketak ketak ketak bunyi kibod ku...
redmummy jgn la bosan eh..

eedany said...

akak, saya pun baca blog akak hari2. Memang tak sah kalau tak masuk blog akak yg meriah ni. Perasaan akak je blog ni sunyi sepi :) Senyum cikit...

ak_0143 said...

slalu je nak komen actually... tapi cnncrtion sini hampeh... so slalu baca je...
tapi hari ni gagahkan gak tunggu cnnction ni... sian kak red...
wut eva it is, entry kak red best tuk dibaca, dan selalunya dalam bulk... so tatau nak komen mana...
but i do ador ur integrity! keep it up kak red!

pasal gegirl tak mo g skool, my brother pon cmtu... sampai siap kena marah dia through phone baru dia nak g... slamat rapat ngn dia sejak dr dia bayi... slalu dodoikan... so dgr kata sket la... hahaha... tapi dia pun msih 4 taun actually... just nak bagi dia pndedahan g sekolah...

smile kak red!

Ms_MER said...

baca yg syok, nk komen kekadang x dan, tp mbaca blog merah ini adalah wajib tiap ari (if dpt online la kan)