Saturday, January 26, 2008

The 4 brothers...

To the messenger, Doctor Shah perut ko makin kempis, kelas ko...and Abang Beruang Madu, gelak ko makin kuat!!


amboi gelak sakan, aku tau korang big size tapi gambo terkeciks sory la ek..

the brothers ajak jumpa kejap, dema baru parked, kitorg pun br nak masuk parking.. dema ni jiran aku ler. ada ole2 dari mamat yang baru pulang dari korea itu. wpun bukan red colour, ingatan yang paling dihargai.

i didnt ask for it ye...aku bukan jenis mekak2 nak mintak itu ini kat orang yg pi obersi, kalo aku nak apa2, biasanya aku kirim duit and ikut ko le belikan dr apa yang ko leh dapat from the amount. tapi birthday aku nanti before 11 July, aku nak buat wishlist boleh x uols?

To Ad yang jauh di Korea and Abang TT the duda hensem itu terima kasih mar....susah payah jer ler. yang takde invite x leh masuk blog dema, very the private blog ye.

Abang TT ada entry about cerita 'berhati-hati', to both my neighbours Shah and Bear, berhati2 dengan menda yang aku citer tu lah..and of cos to all of you... 'berhati-hati'.

cakap siang pandang pandang

cakap malam dengar dengar

8 comments:

Beruang Madu said...

Orait Mak Merah... walau kami kecoh dan ketawa kami makin kuat, kami akan berhati2 dan simpan mana yg patut. Mana yg tak patut tu kami akan cerita dengan tambahan untuk bagi sedap.
Tapi yg u highlight soh simpan...kami simpan...janji!!

Shah said...

Perut nampak je makin kecik sebab sekarang dah makin pandai tahan nafas time amik gambar. Hahahah... Baru lepas pekena Cheese Nan TT belanja tak mungkin perut ku makin kempis :-)

intan kamaruddin said...

keciknyeee. kena rapatkan muka kat skrin baru leh tgk..

Heartless Devilish said...

syioknye ader jiran yg sesama maen blog...
tp dulu² masa ader hosmet..
saya ngan hosmet tak dan nak jumper wlpun serumah..
so kiterorang chat.. serumah..bilik asing²..chat dalam room..pastu gelak2... sore gegelak bole kedengaran dalam umah...
owh..i miss those days.. sob~

ad said...

ayyo,,mendebarnya entry ni..berhati2???err..apa yerrr?penin..penin..

Ceera said...

kakred, tak best ar tengok gambor kecik bebenor... apa kata, besarkan skit... hehe

Red Mummy said...

bang bear - ahaks...simpan simpan, tp sebar2 kan pun molek jugak!

shah - keep on dieting babehhhh

intan - demi mu akan kubesarkan jua gambarnya

hearts - dah dok serumah pun nak ym, wahh korang..

ad - berhati dengan org keliling gituuu, tikam belakang ramai ooo

ok ceera - akan kubesarkan juaaa...sory mory

tukangtaip said...

Dear Redmummy,

Bagi pihak kami berdua (cewah!), sama-sama. sorry pink jer, tapi kira sepupu dengan merah jugak la.