Thursday, January 24, 2008

Pose for Gegirl...

saya Sirman. Skang saya botak. Saya telah dipaksa oleh anak dara saya yang lawa jelita macam emaknya itu untuk memegang mamat abangnya.



udahlah tu gegirl, daddy dah boring jadi model ko lah....



** aku suh dia godek blog aku, bukan disudahkannya tp blog dia yang dia touch up. korang dah tengok blog dia? template dia cantik sket la dr blog dulu...






4 comments:

cepotet said...

a'a laa.. lawa plak nengok blog bro sirman tu. tapi kak red, sume orang dah tau 'wajah' ur blog ni. menten je pun ok kak.

Red Mummy said...

cepotet - but blog ni dah berat sangat la sayang...nak upload gambo pun kena pinjam dr umah lain, so we will transfer this to somewhere but wt same template ok...

cepotet said...

tak kisah kak red. asalkan akak jgn privatekan blog akak and asalkan leh berkunjung tiap ari, tu pun dah cukup besh. *wink*

nAt said...

kak red, bisik kat telinga sirman akak tu... kata? botak sempena thaipusam ker? ekekkeke ...
larik...

p/s: botak nombor 2 ker?