Tuesday, January 08, 2008

J CO

entry yg sebelum ni, aku kalo nak ckp details kang x boleh, so satu 2 ayat je lah leh lepas.



apa dok diri depan rumah orang ni oi
mlm2 buta datang umah kaco bini orang
ahakssss...



abang2 atas umah aku, terima kasih ye tolong belikan ini J Co, berjaya gak aku merasa donuts ini.


harap2 dengan keluarnya entry ini, blog dema tak kena block lagi lah ye. Sapa lah yang dengki sgt ngan dema tu...


Arini masak apa...anto2 le sket kat bawah ni.






23 comments:

Y u Z z 9071 said...

kak red..sedap tu....meh rase skit...tesco tmn midah rase cam ada jual jer..ye ker??

Being Normal said...

K Red...Nak sikit!!!

murnie sangat said...

kak red,lazatnyer..amboi gegirl,heppi gitiew dpt donut ek

Ceera said...

menarik sungguh rupe2 donut itu, rasa nya harus sedap...

mikaounik said...

sedap kerr donut tue..semua duk citer pasal donut jerkkk


ermmm saya xsuka donut..adakah rugi pd saya....


kak,
apa yg akak mintak tue ???

Shopaholic Mama said...

memang best & sedap! After 1 week pun the donuts masih soft.

but in Spore mahal S$ 1.3 (abt RM2.90). In Indonesia, its only S$ 0.55 after currency conversion. Where can we find J-co in KL?

Red, you so so lucky dpt present ni pasal nak queue aje kat J-Co, bercinta betul!

Ann

Ms_MER said...

Siap dpt adiah..klu kt blog ziana, dia siap offer wat delivery gitu..

Red Mummy said...

tunggu orang nak belikan lambat sgt

aku suh le si mamat 2 ekoq ni belikan kebetulan dema pun ngah q beli jco.

bukan present...beli daaa


hikss

Contest said...

j-co kat KL available at the newly opened pavilion....

Life'sLikeThat said...

Sedap.. saya pun berator panjang nak beli JCO nih.. padahal beli 1/2 dozen jer.. shopaholic mama, harga kat KL pun centu gak...and JCO ada di Pavillion and Sunway Pyramid

A f f e n d i O s m a n said...

hoooo dah tak kene nganjeng dah blog kau ye kak!

hiks...

donat? shedappppnyerrrrr...tapi krispy kreme donut lagi best!

muin said...

gegirl, abg muin nak satu boleh? erk..bestnyer...

Shopaholic Mama said...

ok tks for the location info. but i just heard of Pavilion - baru open ke? Nak suruh hubby gi sana beli, tak jalanlah! if hubby gi KL for work, dia kawan dgn Mr Sungei Wang aje.

Naughty Babe said...

meroyan okkk kakak merah tgk jCo donut tu!!!!!!!!!

sambil tergolek2 ni huh...

jelessssssss.........

Beruang Madu said...

Yaaa kini JCO ada dibuka di Tesco Taman Midah.... buat yg tak kisah beratur, sila kan ke sana... sekali makan sampai menjilat siku... silakan silakan!! bawa anak anak suami suami kekasih kekasih... beratur semua beratur....hik!! hik!!

(iklan ini dipublish sekali ngan mandrem mandremnya)

Mrs. Sheikh said...

uikss.. kak red pun berdonut dah..

Red Mummy said...

ramai nya peminat donuts...

abang prefers Dunkin D

tp bila dia makan donuts ni sekali

terus bertambah2 makannya

Ziana said...

yezza!!
Jco!!!!
hehehe

CLEO said...

hari tu donut kat Big Apple. ni donut kat J.Co plakk.. ishh ishh teruja nyer saya. nanti turun kl memang suree nak rasa bnyak niihh..

amybarakbah said...

perhhh i 1st time mkn JCO donut time i p Jakarta last year.. tgk kat msia blom ada...

few months baru buka kat Pavilion tu kan..

but last month time my fren nak turun sini dia belikan i 6 pcs.. tp sempat merasa 1pc sajork.. hat lelain terlupa coz we ols p gerongjeng ober da sea hehehehehe

mmg best/lazat kan donut nie mummy red... now if i turun KL of coz kena lepak Pavilion lah.. senang nak p melantak donut di JCO

hehehehehehe

shasha said...

ari tu dah sampai sunway pyramid...tapi tgk barisan sangat la panjang..terus blah..en black mempunyai level kesabaran yg sangat rendah bab2 beratur ni..isskk..bila la nak dapat merasa..

Red Mummy said...

ye peminat donut, nnt saya buat lg entry donut ye...

aku nak beratur panjang mmg x kuasa le

arapkan kawan2 q and tumpang kirim belikan

Pato & Pearl said...

aiyo..malam malam mana nak carik donut ni...Pearl and donut...oh tidakkkk!!

Pearl

PS (J.Co is coming to SGP sooon.)