Thursday, January 31, 2008

Purple mood...

ni h/bag ada sorang amoi lam lift, aku x kenal pun dia tp sbb dia too closed to me, senang ler aku snap hbag merah dia tu. x tau brand apa x kan suka2 je nak tanya org x kenal kan. but at least aku berjaya gak lah snap anything in red for yr view.


ops tersnap muka sendiri...aku nak ngamik gambo ms chocho actually.

cantikkan ms chocho, very the english style..she s about to leave nak bersiap cecantik to go for Ning's reception. yes she too got the invite, coz her sister is the one yang jg insurance Ning. Her sister is famous in Vern's blog btw. kaedahnya bro in law dia x dpt pi, so the sister ajak dia...suka la dia, we both can share photos for 2 different occassions.

Sapa ke yang mintak aku tunjukkan isi kad kawin ning tu, sorry la ye anon, mak lupa bangat nak snap, dah letak lam keter. alah ko tunggu je lah arinye bila aku pi aku snap gambo kat majlis kawin di kampung nekmat itu ok.


n this is me on thursday, lain yg aku nak pakai lain yg aku sarung. aku rasa aku ada satu lg baju purple but donno where or malas nak selongkar, my shoes is from eclipse.


aku ni ngah tunggu kawan aku lam ladies tu...so mak pose cecantik la depan cermin. lagipun ada org tu kata lately ni aku cam x vogue, ha ni x vogue gak, tunggu aku pakai suor panjang pi opis, vogue ke idak. kan dhf?

7 comments:

Kambing_[X] said...

uh! vogue tul la puan alom neh.

Mrs. Sheikh said...

kak red..

rindu ler nak menjengah sini..
busy skit ni..
anyway baju purple itu sungguh2 cantekkkk...
and gegirl tu very the divaaaaa :)

lilie said...

hai kak...

lawo nye web akak merah lagi... suka tgk sebb saya pon suka merah gak...
heheheh...
salam perkenalan.

Ziana said...

i like purple..
:)

kak..shoes tuh tantek!

Cik Puan Muda Stress said...

eh, vouge apa baju tu.

i likeeeee...

:)

viruspadu said...

gi toilet pun nak berteman2 yer kak hehehehe... kelako la plak sy tgk

hari ni sy pun mood purple ni awwwww

budleee said...

nice blouse :)